VKLA U18 válogatott: Győzelem Dánia ellen

Az U18-as labdarúgó válogatottnak sikerült felülmúlnia idei első nemzetközi megmérettetésén dán ellenfelét.

A zord, télies időjárásban akadémiánk U19-es korosztályában játszó Kovács Dávid kezdőként lépett pályára Telkiben és 60 percet játszott Dánia korosztályos csapata ellen. Az Oscar Corrochano szövetségi edző vezette magyar válogatott labdarúgók remekül kezdték a mérkőzést, agresszív támadások mellett már a 7. percben megszerezték első góljukat. A további két találat mellett a magyar védők stabilan szűrték a dánok támadásait, így komolyabb akciók nem fenyegették a magyar kaput. A második félidőre kiegyenlítetté vált a mérkőzés, mindkét oldalon adódtak lehetőségek és a dánok az első játékrészhez képest jóval veszélyesebben futballoztak.
- Az első félidőben jól játszottunk, több kiemelkedő egyéni teljesítmény is segítette a csapatot, emellett hatékonyan használtuk ki az adódó lehetőségeket - értékelt a lefújás után Oscar Corrochano. - A második félidő jelentős részében a dánok irányítottak, de ebben közrejátszott az is, hogy nagyon sokat cseréltünk a szünet után. Elégedett vagyok az eredménnyel, és nagyrészt a mutatott játékkal is, kíváncsian várom a csütörtöki összecsapást, amikor azok a labdarúgók is lehetőséget kapnak, akik most kevesebbet játszottak, vagy egyáltalán nem kaptak lehetőséget a bizonyításra. 

Magyarország-Dánia 3-0 (3-0)

Magyarország: Demjén Patrik - Tóth Dávid, Szalai András, Tóth Bence, Gergényi Bence (Nagy Zsombor, 81.) - Bayer Bence, Vogyicska Bálint (Hinora Kristóf, 46.), Tajti Mátyás (Szabó Bence, 60.) - Kovács Dávid (Tömösvári Bálint, 60.), Takács Ronald (Bíró Ákos, 63.), Dragóner Filip (Kamarás György, 46.)

G.: Bayer 7., Dragóner 30., Vogyicska 41. 

2016.03.15. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu