VKLA U18 válogatott: Kovács Dávid jelenti

Dávid, gratulálunk a győzelmetekhez és ahhoz, hogy kezdő játékosként tudtál bizonyítani. Nagyszerűen indult a játékotok, lendületes futballal szinte azonnal gólt szereztetek.

-Nagyon jól kezdtük a mérkőzést! Agresszívan és fegyelmezetten védekeztünk, egy szép támadásból pedig megszereztük a vezetést!

Természetesen nem elégedtetek meg ennyivel, tovább hajtottatok. 

-Nem álltunk vissza, próbáltunk dominálni, aminek meg is lett az eredménye! 2:0-ra vezettünk, amikor picit visszább álltunk és a dánok járatták a labdát, de jól helyt álltunk védekezésben és gyors kontrákkal veszélyeztettünk!

A sikerből aktívan ki tudtad venni a részed, ezzel pedig már 3:0-ra vezettetek a dánok ellen.

-Egy középpályás zónában megszerzett labdával indultunk el. Kaptam egy labdát Vogyicska Bálinttól, akit egy csel után a védők mögé tudtam ugratni, Bálint pedig nem hibázott! Az első félidő ezzel a 3:0-ás eredménnyel zárult.

60 percet töltöttél a pályán és végül a győzelmet is megszereztétek, pedig a dánok a második játékrészben sokkal aktívabbak voltak.

-A második félidőben ugyanazzal a taktikával léptünk ki a gyepre, agresszív és gyors támadásokat vittünk véghez, de sajnos gólt már nem sikerült szereznünk! Gratulálok az egész csapatnak és szeretnénk ugyanígy játszani csütörtökön is

2016.03.16. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu