U19 U19 - Gál Márk: Minden mérkőzésünkön egymásért is küzdöttünk, talán ez is az oka,hogy a tabella élen zártunk

U19-es korosztályunk utolsó mérkőzését a szolnokiak ellen játszotta, amire Gál Márk és csapattársai egész héten nagy erőkkel készültek.

-Bíztunk benne, hogy a kemény munkának hétvégére meglesz a gyümölcse, szerencsére ez így is lett. Az egész meccset a kezünkben tudtuk tartani, magabiztosan sikerült nyernünk és végre több gólt is tudtunk szerezni, ez pedig az eddiginél is nagyobb elégedettséget okozott a csapaton belül. Első helyen megyünk a téli szünetre, és remélem fél év múlva ugyanezt tudom mondani a nyári zárás előtt is.

Márk utolsó évét tapossa az utánpótlás korosztályú bajnokságokban, aminek nagyobb részét - összesen 11 esztendőt - piros-kék színekben töltötte el, játékosunk az évek alatt 213 alkalommal lépett pályára.

-Sokat jelentene, ha meg tudnánk nyerni a bajnokságot, hiszen ezzel akadémiás éveim végén fölkerülhetne az i-re a pont. 11 éve focizom a Vasasban, 7 éve az Akadémián. Ezekben az években olyan tapasztalatokat szerezhettem, amelyekkel - bízom benne - sikerül majd továbblépnem nyáron. Sokat tanultam az Akadémián,  amiből remélem minél többet meg tudok majd mutatni a felnőtt közegben is.

Márk úgy érzi, hogy 1-1 kisebb kisiklással ugyan, de a csapat elérte az év elején kitűzött célokat, ezt a sikert pedig játékosunk egyértelműen a csapat összetartásának könyveli el.

-A csapat tud egymásért küzdeni, tudunk nagyon jól és nagyon rosszul is játszani, de ha nem megy a játék, akkor is meg tudjuk nyerni a meccseket, és ez talán a legfontosabb. Minden mérkőzésünkön egymásért is küzdöttünk, talán ez is az oka annak, hogy a tabella élen zártunk.

2017.12.21. 12:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu