U19 U19 - Győri Olivér: Biztosan sokat készülnek ránk

Legidősebb játékosaink múlt heti szereplésükkel kivívták maguknak, hogy a tabella első helyére kerüljenek. Ugyan csak egy pontot szereztek Tóth László vezetőedző labdarúgói Gyirmóton, ám ez éppen elég volt ahhoz, hogy most vezessék az idei bajnokság rangsorát. Győri Olivér kezdő játékosként lépett pályára, s a jó fizikai adottságokkal megáldott, erős bal lábáról híres labdarúgó ezen a meccsen is mindent elkövetett a siker érdekében.

-Az elmúlt hétvégén Gyirmótra utaztunk, ahol egy nagyon masszív gárdával találtuk szemben magunkat. A körülmények is nehezítették a játékunkat, lassan indult a mérkőzés, viszont a csapat még időben fel tudott pörögni. Az első tíz perc után az ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni, uraltuk a játékot, csupán egy-két kontratámadással tudott helyzeteket kialakítani a gyirmóti csapat. A vezetést egy szöglet után megszereztük, de a végjátékban az ellenfelünk is számos helyzetet dolgozott ki, majd egy büntető értékesítésével az egy pontot is otthon tartották.

Olivér nem ismeretlen a hazai szakma számára, hiszen tehetséges akadémistánk évekig tagja volt annak a válogatott korosztálynak, amely végül - 2017-ben - az U17-es Eb-n hatodik helyen végzett.

-Válogatottként nagyon nagy szeretettel léptem pályára minden egyes mérkőzésen. Az érzés, mikor felhúztam magamra a nemzeti címeres mert, az mindennél jobb volt... 2015-ben kezdtünk el készülni erre a 2017-es Európa-bajnokságra, nagyon sok mérkőzés volt a hátunk mögött ennyi idő alatt, ahol voltak nehéz pillanatok és jobbak is.

Tóth László vezetőedző szerint játékosa munkabírása átlagon felüli, Olivér pedig rátermettségét a holnapi napon is bizonyítani fogja.

-Délben a békéscsabaiak látogatnak hozzánk. Egy nehéz csapatra számítok, jó játékosokkal, biztosan sokat készülnek ránk, nehéz lesz megbontani őket! Amíg az első gólt meg nem szerezzük, addig lesz nehéz ellenük játszani, ezért minél több helyzetünket be kell rúgni!

Egykori válogatott futballistánk 2016 nyarán került a Vasas Kubala Akadémiára. Olivér második évét tölti Angyalföldön, ez idő alatt 35 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ebből 32 alkalommal kezdő játékosként.

-Célom a klubnál, hogy elsősorban minél többet tudjak tenni a csapatért, utána pedig lehetőség szerint külföldi klubnál tudjak bemutatkozni! Nagyon szeretek itt játszani a csapatom miatt, mindenki profi focista akar lenni, a legtöbbet próbáljuk nyújtani az edzéseken és az edzőnk is minden segítséget megad nekünk ehhez. A csapatom nagyszerű, jól érzem magam, hiszen minden jó itt - nyilatkozta korábban a fiatal labdarúgó, most pedig az U19-es korosztály oszlopos tagjaként, a tabella éléről meg is van a lehetősége, hogy megmutassa mindezt.
 

2017.11.03. 17:45

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu