VKLA U19: Bakó Ádám szerint bármire képes a csapat

A legidősebb korosztállyal a kiemelt bajnokság felsőházában folytatjátok a tavaszt.

-Ősszel a csapat még nem igazán forrta ki magát, ezért nem volt könnyű dolgunk, de kiharcoltuk és itt vagyunk a felsőházban.

A januári kezdéstől a február végi zárásig mi volt az elvárás magatok felé?

-A kitűzött cél a felkészülés alatt az volt, hogy egy ütőképes csapatot tudjunk összerakni a bajnokság kezdetére, amit úgy érzem sikerült megvalósítani. A téli edzésprogram alatt nagy hangsúlyt fektettünk az erőnléti edzésekre és mindemellett egy új felállással is próbálkozunk.

Olyan ellenfeleket győztetek le a felkészülés alatt, mint a Kecskemét vagy az FTC, határon túlról pedig Kassa és Dunaszerdahely csapata is alulmaradt veletek szemben. Ezt a nagyszerű szériát kellene átvinnetek a tavaszi szezonra is.

- Az edzőmeccseken a csapat sokat lépett előre mentálisan, fizikailag, technikailag és taktikailag is. Tavasszal a kitűzött cél az, hogy ne veszítsünk meccset. Ehhez nagyon sok és erős csapattal kell szembenéznünk, akik azt hihetik, hogy könnyű dolguk lesz velünk, mert az ősz alapján ítélkeznek. Ez nagy hiba, hiszen ellenfeleink nem tudják, milyen csapatot sikerült összehoznunk. Szerintem mindenre képesek vagyunk, ha egy csapatként állunk a bajnoksághoz. 

2016.02.26. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu