VKLA U19: Borvető Áron értékelte a ZTE elleni győzelmet

Szombaton olyan ellenfelet fogadtatok a ZTE személyében, akik eddig mindössze 1 győzelmet szereztek és ezzel 3 pontjuk van a felsőházban.

-A Zalaegerszeget fogadtuk szombaton. Annak ellenére, hogy a tabella alján szerepelnek, tudtuk, hogy egy erős és jó csapat ellen fogunk játszani.

Egyértelmű volt, hogy győznötök kell és itthon kell tartani a 3 pontot.

-Természetesen a 3 pont megszerzése volt a célunk most is, ahogy minden meccsen. Már az első perctől kezdve nyomás alá helyeztük őket, agresszívan letámadtuk minden labdakihozatalukat, ahogy ezt a mester kérte a meccs előtt. Szép támadásokat vezettünk és  több helyzetet is kialakítottunk az első félidőben, amiből kettőt sikerült is berúgnunk.

A Borvető Áron - Kovács Dávid duó ezúttal is sikeresen dolgozott össze!

-Mindkétszer Kokotól kaptam parádés előkészítést, amiket aztán sikerült gólra váltanom.

A szünet után már nem volt ilyen könnyű dolgotok, ám a győzelem így sem került veszélybe, sőt rúgtatok egy harmadik gólt is.

-A második félidőre a ZTE jobban kijött és szépíteni is tudtak, de végül Giuli megszerezte a harmadik gólunkat, amivel eldőlt a mérkőzés. Örülünk a 3 pontnak, mert ez volt a célunk, de már mindenki 100%-osan a következő, Felcsút elleni mérkőzésre koncentrál!

2016.04.12. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu