VKLA U19: Csapatunk bevette Kassát

Kassa-Vasas Kubala Akadémia 0-2 (0-1)

Kassa, műfüves pálya 2016.02.13. 14 óra

Lőrincz P.  -  Kerék A., Pápai M., Kiss B., - Danyis J.,  Kleisz M., Micsinai M., Major M.  - Rabatin R. - Borvető Á., Horváth P.

Cserék: Mendebaba Sz. - Kleisz M. helyett a 40. percben, Bakó Á. - Danyis J. helyett a 60. percben és Haála K. - Rabatin R. helyett a 85. percben.

Gólok: Rabatin R. 35. perc és Horváth P. 90. perc

Vezetőedző:

A téli felkészülési mérkőzések legfontosabb célja, hogy olyan csapatokkal mérkőzzünk meg, akik komoly erőkifejtésre késztetik csapatainkat. A Kassa ilyen ellenfél volt, akik nagyon agresszíven és keményen játszottak ellenünk. Gyorsan felvettük a mérkőzés ritmusát, mert hetek óta intenzív edzéseket tartottunk.  Fegyelmezetten védekeztünk, sikerült leszűkítenünk a védekezési zónánkat, ahol rengeteg labdát szereztünk. A félidő végén több szép támadást vezettünk, majd Rabatin Richárd távoli bombagóljával megszereztük a vezetés. Sajnos a félidő végén Kleisz Márkot egy durva belépő után le kellett cserélnünk. 

A második játékrész elején nagy nyomás nehezedett a kapunkra, az ellenfél öt friss játékost cserélt be a félidőben. Mindkét csapatnak két-két nagy lehetősége volt a gólszerzésre, de egyikből sem született gól. Lőrincz Péter két óriási bravúrt is bemutatott, ami megnyugtatta a csapatot. Talán a mérkőzés legszebb támadását is mi vezettük, Danyis János tökéletes beadását Micsinai Miklós bombázta tíz méterről a léc fölé. Végig magabiztosan és türelmesen játszottunk, majd a 90. percben Mendebaba Szása remek labdáját Horváth Patrik jutatta a kapuba. Mentálisan és fizikálisan is sokat léptünk előre, ezt a nemzetközi mérkőzések is megmutatták.

Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.02.14. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu