VKLA U19: Döntetlen Újpesten

UTE-Vasas Kubala Akadémia 3-3 (3-0)

Újpest Atlétikai sportcentrum, Szilágyi úti műfüves pálya 2016.01.23. 12 óra

Első félidő: Tomori Z.(Lőrincz P. 30.') - Kiss B., Pápai M., Gál M. - Danyis J., Molnár E., Kleisz M., Tóth O.  - Rabatin R - Erdélyi Zs., Borvető Á.

Második félidő: Lőrincz P. - Durso G., Pápai M., Tóth O. - Fodor D., Bakó Á., Micsinai M., Major M. - Mendebaba Sz. - Horváth P., Hegedűs Á.

Gólok: Major M. 50. perc, Mendebaba Sz. 65. perc és Tóth Olivér 80. perc

Vezetőedző:

A kéthetes kemény edzések után végre lejátszhattuk az első edzőmérkőzésünket a téli HLSZ torna keretein belül az Újpest korosztályos csapata ellen. Sajnos az első félidőben nem sok minden valósult meg mindabból, amit a mérkőzés előtt elterveztünk. Keveset birtokoltuk a labdát, nem tudtuk hatékonyan megbontani a hazaiak védekezését, mert sok volt a pontatlanság a játékunkban a pálya középső harmadában. A félidő közepére rendeztük a sorainkat, átszerveztük a csapatot, szép támadásokat vezettünk, de képtelenek voltunk a kapuba találni. Négy - öt nagy lehetőségünk is volt a gólszerzésre, míg az Újpest két kontrából is gólt szerzett.

Úgy léptünk pályára a második félidőben, mintha egy kupamérkőzés második mérkőzését játszhattuk volna 0-3-ról. Megpróbáltunk nagyobb sebességben játszani, és feljebb toltuk a védekezésünket, hogy hibázásra kényszerítsük az ellenfelünket. Az agresszív letámadásnak meglett az eredménye, sok labdát szereztünk az ellenfél védőharmadában, ami megzavarta a hazaiakat. Három gólt szereztünk, két szép akciógólt, és egyet begyakorolt szöglet variációból. Két ellentétes félidőt láthattunk, de a csapat bizonyította, hogy ilyen hátrányt is képes egalizálni.

Gratulálok a csapatnak a második félidei játékhoz!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.01.25. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu