VKLA U19: Durso Giuliano beharangozója a Vác elleni meccsről

Az idei első bajnoki mérkőzésen egyedül a ti játékotok zárult végül döntetlennel.

-Az előző bajnoki meccset a PFLA ellen játszottuk idegenben, ahol a meccs elején kihagyott helyzetek és a védelmi hibából kapott gól ellenére 1:1-es döntetlent értünk el. Ezt nagyrészt a fegyelmezett és kitartó védekezésnek köszönhettük és persze Erdélyi Zsolt góljának.

Pihenni nincs sok idő, a heti munkátok után szombaton reggel az a Vác érkezik hozzátok, akik az első fordulóban 4:1-re kikaptak a Honvéd otthonában.

-A hetet egy átmozgató futással kezdtük, ezt labdatartás és egy vérre menő játék követte. Másnap délután felmérés következett, ami egy kicsit szárazabb (labda nélküli) edzést jelentett.Gőzerővel készülünk a Vác elleni hazai meccsre, úgy érzem van miért revansot vennünk.

Ősszel Bőgér Tibor góljával győzni tudott a Vác.

-A Vác egy fegyelmezetten védekező, agresszív mentalitású csapat, támadójátékuk a gyors támadóik azonnali megjátszására épül. Az őszi idegenbeli bajnoki mérkőzésünk 1:0-ás vereséggel zárult. Mondhatni elég brusztos és agresszív, ütközésekkel teli meccs volt, ahol a csapatunk nem nyújtott jó teljesítményt sem játékban, sem pedig mentálisan.

A téli felkészülés alatt kemény munka folyt nálatok, ez pedig az edzőmérkőzések sikerein is meglátszott.

-A csapatunk az előző szezonhoz képest sokban változott. Új játékrendszerben játszunk, a védekezésünk fegyelmezettebb és mentálisan is jobban fel vagyunk készülve. Célunk a győzelem, vagyis a 3 pont elérése jó játékkal párosulva.

2016.03.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu