VKLA U19: D'Urso Giuliano értékelte az MTK elleni mérkőzést

Nagyon szépen teljesítetek a tavaszi felsőházban, milyen előjelekkel vártátok az MTK elleni mérkőzést hétvégén?

-Előző szombaton az MTK ellen játszottunk idegenben, ami mondhatni nem volt számunkra teher, mivel idegenben eddig jó eredményeket értünk el. Tudtuk, hogy milyen játékra számíthatunk az MTK részéről, hiszen az edzőnk is egész héten hangsúlyozta, hogy rövid passzos játékra készüljünk, amit a legsikeresebben a fegyelmezett, zárt védekezésessel tudunk gyengíteni.

Úgy tűnt, hogy ez eredményre is vezet, hiszen egészen a mérkőzés végéig nektek állt a zászló.

-A csapat ezt is tette a meccsen, fegyelmezett védekezésünknek köszönhetően az ellenfél nem tudott kialakítani ziccereket. Igaz, voltak veszélyes szituációik, de ezeket sikeresen hárítani tudtuk. A 20. perc tájékán sikerült Kovács Dávid oldalszabadrúgásból beadott labdáját értékesítenem, így megszereztük a vezetést. A gól után nem sokkal később rendszert változtattunk, amellyel a középpályánkat stabilizáltuk.

A második félidőben is tartottátok ezt az eredményt, ám a mérkőzés vége sajnos mégsem úgy alakult, ahogy azt vártátok.

-A félidő után a taktikai utasítások nem változtak és a csapat ennek megfelelően tudott tovább fegyelmezetten játszani. A második félidőben is inkább a védekezésre koncentráltunk, ám adódtak lehetőségeink nagyobb helyzetek kialakítására, amik viszont nem voltak sikeresek. A mérkőzés vége felé közeledve adódtak nagyobb helyzetek és veszélyes szituációk a hazaiak részéről, ám ezeket nem tudták értékesíteni. A csapat koncentrált volt egész meccsen, ám hibátlanul sajnos nem tudtunk végig védekezni és a 88.percben - egy a védők mögé beívelt indításból - gólt tudott szerezni és ki tudott egyenlíteni az MTK. A kapott gól után is küzdött a csapat, ám a hosszabbítás legutolsó percében a játékvezető szabadrúgást ítélt a tizenhatosunk előterében a hazaiaknak, amit értékesíteni tudtak és ezzel otthon tudták tartani a 3 pontot.

2016.04.06. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu