VKLA U19: Felnőttek ellen az utolsó felkészülési meccsen

Szép győzelmet arattatok múlt héten Szlovákiában, gratulálunk a sikerhez!

-Előző hétvégén sikerült egy újabb nemzetközi mérkőzést megnyernie a csapatnak. Ez egy következő előrelépés számunkra a felkészülési időszakban, de ahogy a vezetőedzőnk szokta mondani: ,,-Ma még lehet örülni a győzelemnek és gondolni rá, holnap már nem és a következő heti mérkőzésre kell koncentrálni!".

A munka folytatódott tovább, hétfőtől már a következő mérkőzésre készültetek.

-Január óta teljes erőbedobással edz a csapat, ami ezen a héten sem volt másképp. A bajnokság kezdete előtti hétvégén az utolsó felkészülési meccsünket fogjuk játszani a Pilis felnőtt csapata ellen.

Nem ismeretlen ellenfél számotokra a Pilis, előző mérkőzéseteken döntetlennel zárult a találkozó, de mindenképpen érdekesnek ígérkezik, mivel felnőtt gárdáról van szó.

-Pilisen játszottunk már, akkor 2:2-es eredményt sikerült elérnie a csapatnak, de sajnos nem tudtam a társaimmal utazni a sérülésem miatt. Mivel egy felnőtt csapattal találkozunk, kemény meccset várok és ezúttal megpróbálom segíteni a csapatot a játékommal. Remélem sikeresen zárjuk a felkészülési időszakot és veretlenséggel hagyjuk a hátunk mögött!! Sok sikert kívánok a csapatunknak és várunk mindenkit szombaton 13:00 órakor a Fáy utcába!

2016.02.19. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu