U19 U19: Győr együttese látogatott hozzánk a tavaszi rajton

-A hétvégén Győr ellen léptünk pályára. A meccs előtti héten kicsit visszavettünk a terhelésből, mert egész télen keményen dolgoztunk a jó fizikális állapot eléréséhez - tudtuk meg az U19-es korosztály meghatározó labdarúgójától, Pápai Mátyástól. Akadémistánk a hétvégi bajnoki mérkőzés beszámolója előtt kitért a téli felkészülésre is:
-A hangsúly főleg a labdatartáson, a passzgyakorlatokon és a játékokon volt. A felkészülés alatt sok beteg és sérült volt a csapatban, de szerencsére a bajnoki meccs hetében már szinte teljes volt a keret.

Az őszi szezonban vereséggel zárult a Győr elleni bajnoki mérkőzés végeredménye, így volt miért visszavágni.
-Utolsó meccsünkön 2-0-ról 3-2-re kikaptunk, tehát presztízs volt ez a meccs. A mérkőzés nem úgy kezdődött, ahogyan azt terveztük, mivel tíz perc elteltével büntetőhöz jutottak a vendégek. Szerencsére mi szintén tíz perc múlva ki tudtunk egyenlíteni, így az első játékrész kiegyenlített játékot hozott. Sajnos a második félidőt sem kezdtük túl jól, mert a félidő elején kiállítottak tőlünk egy játékost, így tíz emberrel leginkább csak védekeztünk. Az emberfölény miatt a vendégek ismét meg tudták szerezni a vezetést, de mi nem adtuk fel: támadásokat vezettünk, helyzeteket dolgoztunk ki, aminek meg is lett az eredménye. A bíró a javunkra ítélt büntetőt, amit értékesíteni is tudtunk. A jövőben nem szabad felelőtlenül szabálytalankodnunk, illetve egymásért kell játszanunk, nem pedig saját magunkért. A következő összecsapásunk Debrecen csapata ellen lesz. Az első fordulóban sikerült győzelmet aratnunk ellenük, remélhetőleg szombaton sem lesz ez másképp!

2017.03.02. 13:53

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu