VKLA U19: Győzelem Dunaszerdahelyen

Dunaszerdahely - Vasas Kubala Akadémia 0-2 (0-0)

Dunaszerdahely, műfüves pálya 2016.01.27. 17 óra

Lőrincz P. - Durso G., Pápai M., Tóth O. - Danyis J., Molnár E., Micsinai M., Major M.  - Kleisz M. - Erdélyi Zs., Horváth P.

Cserék: Tomori Z. - Lőrincz P. helyett 46. perc, Borvető Á. - Erdélyi Zs. helyett 55. perc, Bakó Á. - Molnár E. helyett a 60. percben és Kerék A. - Danyis J. helyett a 60. percben

Gólok: Borvető Áron 60. perc és Kerék András 90. perc

Vezetőedző:

A téli felkészülési időszakban nagyon fontosak a nemzetközi mérkőzések, mert ezeken felmérhetjük a csapataink aktuális állapotát és játszhatunk a  hazaiaktól eltérő stílusú csapatok ellen. Erős csapat ellen játszottunk, akiknél több korosztályos válogatott is pályára léphetett ellenünk. A mérkőzés első harminc perce a felnőtt futballra hasonlított, mert nagy iramban játszottak a csapatok. Ebben az időszakban kevesebbet birtokoltuk a labdát, de a jó védekezésünknek köszönhetően helyzetbe sem kerültek a hazaiak. A félidő közepére átvettük az irányítást, mert nemcsak védekeztünk, hanem bátran felvállaltuk a támadásépítéseket is.

A második félidőben feljebb toltuk a védekezésünket, annak érdekben, hogy gólt szerezzünk. A megerősített középpályának köszönhetően folyamatosan létszám fölényt alakítottunk ki a pálya középső harmadában, aminek következtében a hazaiak nem tudtak hatékonyan támadni. Fölénybe kerültünk, több szép támadást is vezettünk, de két nagy lehetőséget elpuskáztunk. A 60. percben azonban egy szögletvariáció után Micsinai Miklós remek beadását, a csereként beálló Borvető Áron nagy erővel fejelte a kapuba. A gól megnyugtatta a csapatot, rengeteget passzoltunk a középpályán, ami döntő volt. Az i-re a pontot Kerék András tette fel, aki a mérkőzés 90. percében „élete gólját” rúgta. A csapat ismét bizonyította, hogy képes jól játszani, ha csapatként funkcionál.

Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.01.28. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu