VKLA U19: Magabiztos győzelem a Fradi ellen

FTC-Vasas Kubala Akadémia (0-2) 1-6

Népliget, műfüves pálya 2016.02.02. 11 óra

Lőrinc P. - Kiss B., Pápai M., Durso G., - Danyis J., Kleisz M., Micsinai M., Major M.  - Rabatin R. - Erdélyi Zs., Horváth P.

Cserék: Tomori Z. - Lőrincz P. helyett 46. perc, Borvető Á. - Horváth P. helyett 46. perc, és Kerék A. - Micsinai M.  helyett a 55. percben

Gólok: Erdelyi Zs., Major M., Danyis J., Rabatin R., és Borvető Á. (2)

Vezetőedző:

Tudtuk, hogy a Ferencváros U17-es korosztályával mérjük majd össze a tudásunkat, mert a zöld - fehérek korosztályos csapata Törökországban edzőtáborozik ebben az időszakban. Mindez nem befolyásolt bennünket abban, megvalósítsuk az általunk elképzelt játékot. Hetek óta azon dolgozunk, hogy védekezésben sokkal fegyelmezettebbek és agresszívebbek legyünk, míg a támadó harmadban sokkal hatékonyabban fejezzük be a támadásokat. Az első félidőben lüktető játékot hozott a mérkőzés, mert mindkét csapat focizni akart. Két szép gólt szereztünk, az első gólunkat tizenegy passz előzte meg, míg a másodiknál egy tudatos mélységi beindulást követően szereztünk gólt. 

A második félidőben csökkent ugyan az iram, de a fegyelmezett védekezésünknek köszönhetően sok labdát szereztünk a pálya középső harmadában, amikből sok veszélyes támadást tudtunk indítani. Újabb négy gólt szereztünk, ami dicséretes, köszönhetően agilis támadó játékunknak. Támadóink sebességi fölényét öröm volt látni ezen a mérkőzésen. A kitűzött részcélokat teljesítettük, mert sok jó egyéni teljesítményt láthattunk egy motivált csapattól. Az már most látható, hogy nagy verseny lesz a csapatba kerülésért ezen a tavaszon.

Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.02.03. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu