VKLA U19: Magabiztos győzelem a ZTE ellen

Vasas Kubala Akadémia - ZTE 3-1 (2-0)

Fáy utca, műfüves pálya 2016.04.09. 11 óra

Lőrincz P. -  D’Urso G., Szilágyi Z., Tóth O.  - Danyis J., Molnár E., Micsinai M., Major M. - Mendebaba Sz. - Borvető Á., Kovács D.

Cserék: Erdélyi Zs. - Borvető Á. helyett az 55. percben, Bakó Á. - Micsinai M. helyett a 79. percben, Horváth P. - Mendebaba Sz. helyett a 85. percben, és Pataki R. - Kovács D. helyett a 85. percben.

Gólok: Borvető Á. 13. és 33. perc, Durso G. 87. perc, illetve Gottfried D. 66. perc

Vezetőedző:

Nehéz mérkőzésre számítottunk, és szerettünk volna visszavágni az őszi vereségért, ennek érdekében változtattunk az előző hétvégén alkalmazott hadrendünkön. Támadóbb szellemben léptünk pályára, feljebb toltuk a védekezésünket, hogy minél gyorsabban gólt szerezhessünk. A tervünk bevált, mert Kovács Dávid remek passzal hozta helyzetbe a mélységből kilépő Borvető Áront, aki higgadtan passzolta a labdát a kapuba. Több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, jól játszott a csapat ebben az időszakban, gólokkal kellett volna vezetnünk, de több lehetőséget is elpuskáztunk. A vendégek kontrái életveszélyesek voltak a gyors támadóiknak köszönhetően. Kovács Dávid ismét villant egyet, szenzációs mélységi átadással hozta helyzetbe Borvető Áront, aki meglőtte második gólját ezen a mérkőzésen.  

Veszélyes ellenfél volt a Zalaegerszeg, ezért is kértük a játékosoktól a szünetben, hogy továbbra is koncentráltan játsszanak. Sajnos a lendület egy kicsit megtört, mert a vendégek többet kockáztattak támadásban, mi viszont nem tudtunk olyan hatékonyan játszani, mint az első félidőben. A félidő közepén egy rögzített játékhelyzet utáni szituációból szépített a ZTE, ami újra nyílttá tette a mérkőzést. Nagy nyomás nehezedett a csapatra, mert keveset passzoltunk, indokolatlanul sokat volt a labda a levegőben, és nem tudtuk forgatni a játékot. Szerencsére fizikálisan jól bírtuk a tempót, mert a második félidő vége ismét a miénk volt. Néhány perccel a vége előtt Horváth Patrik cselezett ki három játékost, majd beadása felpörgött, amit D’Urso Giuliano támadókat meghazudtolva, egy átemelős csel után higgadtan lőtt a kapuba. A Zalaegerszeg több mérkőzésének felvételét is megnéztük a héten, tehát tudtuk mire számíthatunk, ezért is került a csapatba Borvető Áron. Utólag elmondhatjuk, hogy jó döntésnek bizonyult. Nincs idő az ünneplésre, hétfőtől ismét keményen kell dolgoznunk a céljainkért!

Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.11. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu