VKLA U19: Micsinai Miklós nyilatkozott

Sűrű a felkészülési programotok, múlt héten kedden és szombaton is volt mérkőzésetek.
-Az előző héten a keddi FTC elleni meccsünk után a szerdai napra pihenőt kaptam több csapattársammal együtt. A többiek edzettek szerdán is, teljes erőbedobással készült a csapat. Szombaton egy jól ismert együttes ellen léptünk pályára, hiszen ősszel már játszottunk ellenük, akkor 2:1-re sikerült nyernünk.

Szombaton milyen Kecskeméttel találkoztatok, mennyiben változott a teljesítményük ősz óta?
-A Kecskemét egy jól védekező, szervezett csapat. Most is ennek megfelelően játszottak. Az első félidőben jól teljesítettünk, sikerült három gólt is szereznünk, ami úgy gondolom, hogy pozitívum. Ráadásul már nem az első meccsünk, ahol egy félidő alatt 3 gólt tudtunk szerezni.

Az eddigi felkészülésetek mindenképpen biztató jelekkel szolgál a bajnokság felsőházi rájátszása előtt.
-Ez a mutató a tavaszra nézve mindenképpen megnyugtató. Most szombaton is két gólunk pontrúgásból született, aminek nagyon örültünk. Ugyan a második félidőben már sok hibát vétettünk, nem koncentráltunk eléggé, de a mérkőzés egészét tekintve mi domináltunk és így megérdemelten nyertünk. A saját teljesítményemmel nem voltam megelégedve, mert sok hibát vétettem, de most hétvégén a Kassa ellen lesz lehetőségem javítani.

A felkészülés alatt utaztatok már egyszer Dunaszerdahelyre, ott sikeresek voltatok, most mire számítotok a kassai csapat ellen?
-A hétvégi mérkőzés egy nemzetközi összecsapás lesz, amely természetesen nagyon fontos. Megismerkedhetünk egy másfajta játék kultúrával és hasznos tapasztalatokat szerezhetünk. Úgy gondolom, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani!

2016.02.10. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu