VKLA U19: Óriási küzdelem egy erős MTK ellen

MTK - Vasas Kubala Akadémia 2-1 (0-1)

Agárd, I-es füves pálya 2016.04.02. 10 óra

Lőrincz P. -  Szilágyi Z., Pápai M., Durso G. - Kerék A., Kleisz M., Micsinai M., Major M. - Mendebaba Sz. - Erdélyi Zs., Kovács D.

Cserék: Molnár E. - Mendebaba Sz. helyett az 55. percben, Danyis J. - Durso G. helyett az 55. percben, Borvető Á. - Erdélyi Zs. helyett a 75. percben, Pataki R. - Kovács D. helyett a 75. percben és Fodor D. - Micsinai M. helyett a 82. percben

Gólok: Durso G. 24. perc, illetve Forgács Péter 88. perc, Takács Ronald 95. perc

Schindler Szabolcs, vezetőedző

Jó mérkőzést játszottunk egy játékban nagyon erős MTK ellen. Rosszul kezdtük a mérkőzést, mert a hazaiak kreatív játékosai, a mi védő harmadunkban rengeteg párharcot megnyertek, amiből nagy veszélyt jelentettek a kapunkra. Szerencsére a legjobbkor sikerült megszereznünk a vezetést. Sokadik pontrúgás gólunkat szereztük a tavasszal, a mostaninál Kovács Dávid mesteri labdáját Durso Giuliano bombázta a kapuba. A gól megfogta a hazaiakat, mert azonnal növelhettük volna az előnyünket, de Kovács Dávid és Erdélyi Zsolt lövései kicsivel célt tévesztettek. Az MTK birtokolta többet a labdát, szerencsére kimaradtak a ziccereik, mert hősiesen védekeztünk, és Lőrincz Péter is magabiztosan védett.

A félidőben szerkezetet váltottunk, majd nem sokkal később friss embereket is behoztunk a pályára, annak érdekében, hogy stabilizáljuk a csapat védekezését. A második félidő eleje a miénk volt, mert a labdaszerzések után, bátran felzárkóztak a védőink a támadásokhoz, amivel nagy zavart okoztunk. Sajnos az utolsó passzaink nem sikerültek igazán, ami egy ilyen mérkőzésen döntőnek bizonyult. A hazaiak az utolsó tíz percben kockáztattak, mindent egy lapra tettek fel, kilenc játékossal támadtak. Sajnos védekezésben az utolsó pillanatokban hibáztunk, két perccel a mérkőzés vége előtt egyenlítettek a hazaiak. A játékvezető négy percet hosszabbított, majd egy sérülés után újabb két perccel megtoldotta ezt, aztán jött a hideg zuhany, mert a kilencvenötödik percben egy szabadrúgásból ismét betaláltak a hazaiak.

Nem sikerült a bravúr, mégsem kell szomorkodnunk, mert ismét bizonyítottuk, hogy jó úton járunk a céljaink felé.

Gratulálok mindkét CSAPATNAK a jó mérkőzéshez!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.04.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu