VKLA U19: Rabatin Ricsi mesélt a kassai élményekről

A legidősebb korosztállyal pénteken Kassán jártatok, viszont neked nem ez volt a héten az egyetlen felkészülési mérkőzésed.

-A január óta tartó felkészülés nagy intenzitást és kemény munkát foglalt magába. A héten már a '99-es korosztállyal volt a Bp. Honvéd MFA csapata ellen egy nehéz mérkőzésem, ugyanakkor nem vettem/ vettünk vissza a tempóból, hiszen hétvégén egy nemzetközi, Kassa elleni mérkőzés várt ránk.

Pénteken utaztatok és nem véletlenül Kassára. Erős csapatok szerepelnek ellenfélként a felkészülési programotokban.

-Tudtuk, hogy kemény ellenféllel mérkőzünk majd meg, amely be is bizonyosodott. Az első perctől fogva agresszív, nagy iramú mérkőzés volt, de a csapatunk nagyon fegyelmezett játékot produkált és bebizonyította, hogy képesek egymásért küzdeni.

Volt több szép támadásotok már az első félidőben is, majd a 35. percben egy távoli bombagóloddal megszereztétek a vezetést, a végén pedig 0:2-re meg is nyertétek a találkozót.

-Nagyon örülök a gólomnak és annak, hogy hozzájárulhattam a győzelemhez. Szerencsére jól eltalált lövés volt, ami beakadt a kapuba. A jövőben folytatjuk a kemény munkát és minden mérkőzésre nagyon keményen fogunk készülni.

2016.02.15. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu