VKLA U19: Szilágyi Zoltán hétvégi beharangozója

Hétvégén egyértelműen a győzelem volt a cél, hiszen vissza szerettetek volna vágni a ZTE-nek az őszi vereségért... Hogy alakult a mérkőzés?

-Múlt hétvégén szombaton a Zalaegerszeget fogadtuk a Fáy utcában. Az első félidőben nagyon szervezetten és jól futballoztunk, ennek köszönhetően 2:0-ra vezettünk. A második félidőben a csapat kissé leült és ezt a ZTE ki is használta, 2:1-re módosult a mérkőzés. Ezt követően megvoltak a helyzeteink, de nem tudtuk őket kihasználni, DE eljött 87.perc.. egy szép támadás végén Giuliano egy pazar megoldássál beállította a  végeredményt, 3:1!

Ezt a támadó szellemű játékot kellene átvinnetek a mostani mérkőzésetekre is, hiszen a felcsútiak ellen a felsőház első mérkőzésén döntetlent játszottatok.

-Most szombaton ismét itthon játszunk, méghozzá a Puskás Akadémia ellen! Az első mérkőzésen 1:1-es eredmény született, viszont most szeretnénk győzelemmel ünnepelni! A csapat nagy erőbedobással, de ugyanúgy készül erre a meccsre is, mint bármely másikra.

Mit gondolsz, hogyan kell futballoznotok ahhoz, hogy itthon tartsátok a 3 pontot?

-Szervezetten, koncentráltan kell védekeznünk. A támadójátékban kreatívan, higgadtan kell  futballoznunk, a helyzeteinket, ziccereinket könyörtelenül ki kell használnunk és akkor miénk lesz a győzelem! Nehéz meccsre számítok! Hajrá Vasas!

2016.04.14. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu