VKLA U8 - Nyuszi kupa

 

Nyuszi Kupa 2013 U8

Budatétény

A csapat tagjai: Koklács Benedek, Farkas Bence, Kis Dávid, Sólyom György, Bösztöri Szilveszter, Almeida Milan, Ferenczi Nimród

Vezetőedző: Orosz Dávid

Segédedző: Balázs Gergő

1. mérkőzés: Őrmező SE – Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT”  0:0

Első mérkőzésünkön kicsit álmosan kezdtünk, ennek ellenére az első részben az ellenfél térfelén folyt a játék, sok helyzetet sikerült kidolgoznunk, a gól azonban nem akart megszületni. A mérkőzés második részében kicsit átadtuk a kezdeményezést az ellenfelünknek, akik egyre többször merészkedtek a kapunk elé, de jó védekezésünknek köszönhetően megúsztuk kapott gól nélkül.

2. mérkőzés: Budatétény SE – Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT”  4:0

Következő mérkőzésünket a házigazda csapat ellen játszottuk. Sajnos már a játék elején előnybe került az ellenfél egy védelmi megingásunkat követően. Ettől kezdve nekünk kellett az eredmény után mennünk. Itt jellemzőek voltak a rossz helyezkedések, pontatlan passzok. De hiába az ellenfél tökéletes letámadása és a játék irányítása, a fiúk is bemutattak jó pár szép támadást, amikből kapufát is sikerült elérnünk. Gólt azonban sajnos nem. A mérkőzés végére teljesen összezuhantunk, amit az ellenfél gólokkal büntetett! Ez a mérkőzés tökéletes volt a védekezés és a labdakihozatalok gyakorlására!

3. mérkőzés: Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT” – Kelen SC  2:2

Gólszerzők: Almeida Milán, Koklács Benedek

Harmadik mérkőzésünk ugyan úgy kezdődött, mint az első. Akaratunkat rá tudtuk erőltetni az ellenfelünkre, volt összjáték a srácok között, rengeteg szép támadást tudtunk vezetni és az egyik ilyen támadásból megszereztük a tornán az első gólunkat, ami egyben a vezető gól is volt. A fiúkat látszólag megnyugtatta a rúgott gól. Az ellenfél rákapcsolt és több támadást is vezetett egymás után. A védekezésünk biztos lábakon állt, mégis két védelmi megingást követően gyorsan fordítani tudott. A srácok nem adták fel hajtottak az egyenlítésért, ami egy szemfüles labdaszerzés után, egy okos lövéssel sikerült is nekik! A legvégén még a győzelemre is volt sanszunk, de nem volt szerencsénk.

4. mérkőzés: Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT” – Palánták SE  2:0

Gólszerző: Koklács Benedek (2)

A negyedik mérkőzésünk egy nagyobb pihenő után következett. Ez jót tett a fiúknak, mert az elejétől a végéig kézben tudták tartani a mérkőzést. A találkozó első részében megszereztük a vezetést egy remek támadást követően, amit biztosan őriztek a fiúk. Rengeteg szép támadást, ügyes megoldást hajtottak végre a játékosok. Érkezett is a második gól, ami egy nagyszerű egyéni megmozdulásból született.

5. mérkőzés: Budapest Honvéd FC – Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT”  2:1

Gólszerző: Sólyom György

A torna utolsó mérkőzésére nagyon elszántan léptek pályára a fiúk. Az ellenfelünk közel azonos játékerőt képviselt, mint mi. A kapuk az elején nem forogtak veszélyben, inkább a mezőnyjáték volt a jellemző. Aztán egy figyelmetlenségből hátrányba kerültünk. Ez nem szegte a srácok kedvét, nagyobb fokozatra kapcsoltak, aminek meg is lett az eredménye, sikerült egyenlíteni. Magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, több szép akciót is bemutattak a fiúk. Már mindenki elkönyvelte a döntetlent, amikor a semmiből megszerezte az ellenfelünk a győzelmet. Küzdelmes mérkőzés volt.

A torna összegzése:

Az időjárás nem volt kegyes hozzánk ezen a napon, végig szakadó esőben és erős szélben kellett játszanunk.

Mindezek ellenére örülök, hogy részt vettünk ezen a tornán. Sok tetszetős támadást tudtunk vezetni, szép egyéni megoldásokat csináltak a fiúk, védekezésben is sokszor hatásosan és határozottan tudtunk labdát szerezni, a letámadások is jelen voltak. Inger gazdag mérkőzéseket játszottunk! A torna elérte célját, mert láthattuk, hogy miben vagyunk jók és miben kell még fejlődnünk!

Gratulálok a srácoknak a 3. hely megszerzéséhez!

Hajrá Fiúk! Hajrá Vasas!

2013.04.03. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu