VKLA U8 - teremtornán járt kis korosztályunk

 

UTE Téli Teremtorna 2013 U8

A csapat tagjai: Bösztöri Szilveszter, Csikós Balázs, Farkas Bence, Kassai Dominik,Kis Dávid, Koklács Benedek,Sólyom György,Zwack Pedro,Varga Csanád

Vezetőedző: Orosz Dávid

Segédedző: Balázs Gergő

 

1.mérkőzés:  Újpest „lila”- Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT” 6:1

Gólszerző: Kis Dávid

A torna első mérkőzését a legerősebb ellenféllel kellett játszanunk. Úgy vettem észre, hogy a fiúknak ekkor még nem sikerült teljesen ráhangolódniuk a tornára. Jellemzőek voltak a rossz megoldások és helyezkedések, de pozitívum volt  a mérkőzésben az a szemfüles labdaszerzés, amiből a gólunk született, így sikerült szépítenünk az eredményen.

2.mérkőzés:  Újpest  „fehér”- Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT”  0:1

Gólszerző: Koklács Benedek

Itt már egy elszánt Vasast láthattunk a pályán, a srácok becsülettel küzdöttek, hajtottak a győzelemért. Előkerültek a filozófiánknak megfelelő stílusjegyek is: láthattunk azonnali visszatámadásokat és labdaszerzéseket, valamint lapos rövidpasszos támadásépítéseket egyaránt.  A mérkőzés nagyobb részében nálunk volt a labda és egy sikeres akció végén megszereztük a győzelemhez vezető gólt.

3.mérkőzés:  Káposztásmegyer  SK - Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT”  1:3

Gólszerző: Koklács Benedek 3

Első győzelmünket rögtön követte is a második. Ezen a mérkőzésen egy erőben közel egyenlő ellenféllel mértük össze tudásunkat, de a mieink jobban szerették volna a győzelmet és ezért mindent meg is tettek. Szép egyéni megoldások és kombinációk követték egymást. Sokat birtokoltuk a labdát köszönhetően a tudatos labdajáratásnak. Uraltuk a játékot, győzelmünket nem fenyegette veszély.

4.mérkőzés:  Mészöly Focisuli - Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT” 1:1

Gólszerző: Farkas Bence

A teljes mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, rengeteg szép támadás, összjáték, labdaszerzés, fineszes megoldás volt felfedezhető. A játék nagy része az ellenfél térfelén zajlott. Számos gólhelyzetet tudtunk kialakítani, így született is egy gólunk, azonban a további pontszerzést megakadályozta az ellenfél jó formában lévő kapusa. Az egyenlítő gól után a fiúk elszántan mentek előre, de kevés időnk maradt a mérkőzés megnyerésére.

Összegzésül mondhatjuk, hogy a torna elérte célját . A gyerekek újabb tapasztalatot szereztek a  versenyzés terén, valamint szakmailag is hasznos volt. Nagy számban jelentek meg a klub filozófiájának megfelelő stílusjegyek.

A torna legjobb játékosa: Koklács Benedek (Vasas Kubala Akadémia)

Gratulálunk a csapatnak a tornán elért 2. helyezéséhez! Hajrá Vasas!

2013.02.06. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu