VKLA U9 - Vasas minitorna

 

Vasas minitorna

Vasas Pasaréti Sportcentrum

2013.04.14.

Résztvevő csapatok:

1. Vasas Kubala Akadémia Fáy U8

2. Tabán Spartacus U9

3. Vasas Kubala Akadémia Pasarét U8

4. Vasas Kubala Akadémia Pasarét U9

Vasas Kubala Akadémia Pasarét U9

Csenterics Adrián

Doernbrack Felix Nils

Hajducsek Gergő

Járja Erik

Sárközi Zalán

Szabó Bernát

Váry Balázs

1. mérkőzés:

Vasas Kubala Akadémia Pasarét U9 – Vasas Kubala Akadémia Fáy  U8         8:2        

Az eredménytől függetlenül a mutatott játék nem azt tükrözte, amit szerettem volna látni. Nem igazán érződött az, hogy öten vannak a srácok a pályán, mindenki gólt akart rúgni (még lehetetlen szögből is), ami dicséretre méltó, de ezt meglehet valósítani úgy, hogy egymást kiszolgálva, rövid átadásokkal sakk-matt helyzetig kijátszva juttatják a kapuba a labdát. Azok a megoldások, amelyek egyénileg, csellel lettek kivitelezve azokkal egyébként nem volt gond.

2. mérkőzés:

Vasas Kubala Akadémia Pasarét U9 – Tabáni Spartacus  U9     1:1

Ezen a mérkőzésen már az összjáték megjelent, de technikai hibákkal sokszor nem tudták a srácok befejezni a támadásokat. Kiemelhetőek a helyzetfelismerések és az ütempasszok, a kivitelezésen és a befejezésen van mit és kell javítani. Labdaszerzésekhez szüksége belépők határozottak és időben történőek voltak, amivel már az ellenfél térfelén sikerült a labdát megszerezni.

3. mérkőzés:

Vasas Kubala Akadémia Pasarét U9 – Vasas Kubala Akadémia Pasarét U8          4:2

Utolsó mérkőzés első felében ismét elfelejtették a srácok, hogy öten vannak egy csapatban és sokkal egyszerűbb úgy, ha őket is beveszik a játékba. A mérkőzés felénél megkapták a kellő instrukciót azzal kapcsolatban, hogy a játékuk képe megváltozzon, így amikor „ment a labda”, akkor sokkal jobban tudták ők is élvezni a játékot, ami gólokban nyilvánult meg.

Összegzés:

Nagyszerű alkalom volt azoknak a játékosoknak, akik nem rég kapcsolódtak be hozzánk a munkába, hogy mérkőzés jellegű terhelést, illetve tapasztalatot gyűjtsenek. Azoknak is hasznosak voltak ezek a mérkőzések, akikben benne van a bizonyítási vágy, hogy nekik igen is helye van abban a csapatban, akik kicsivel előrébb tartanak, mint az átlag.

Számomra is hasznos volt ez a torna, mert kaptam egy visszajelzést, hogy a srácok hol tartanak - ki, mennyit fejlődött- és mi az, amire nagyobb hangsúlyt kell fektetnem technikai és taktika fejlődés terén egyaránt.

Hajrá fiúk! Így tovább!

 Hajrá VASAS!

 

Torna végeredménye:

1. Vasas Kubala Akadémia Pasarét U9

2. Vasas Kubala Akadémia Fáy U8

3. Tabáni Spartacus U9

4. Vasas Pasarét U8

2013.04.16. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu