VKLA U9 mérkőzések

 

U9

RKSK – Vasas Kubala Akadémia 7:3

Pesti út, műfüves pálya, 2013.04.13. 11:00 óra

Pályaméret: 25x40, játékidő: 2x20 perc, kapuméret: 5x2 méter

Keret: Lakics Gergő, Rechnitzer Adam, Péter Bálint, Ellison Michael, Tóth Levente, Polster Péter, Kámán Balázs, Pap Áron, Gajzágó József, Hadzsi Máté, Barkóczi Benedek, Janse Ruben

Gólok: Gajzágó József, Hadzsi Máté, Kámán Balázs

Cserpák Dániel, vezetőedző:

Elsősorban szeretném megköszönni az ellenfelünknek, hogy meghívtak minket és tudtunk játszani egy edzőmeccset velük. Nehéz volt a srácoknak, mert kemény talajon kellett játszaniuk illetve kis pályán a nagykapuval is szembe kellett nézniük. Azonban ebben a szakaszban nem ez volt a fő probléma, hanem a kevés győzni akarás. Nem láttam a srácok szemében a tüzet, hogy nyerni akarnak. Emellett sok helyzetet is kihagytunk, illetve az ellenfél, amikor a kapunkhoz ért, azt valamilyen módon mindig góllal fejezte be. Azt gondolom, hogy a srácok és én is inkább a nagypályás meccsre voltunk a leginkább kíváncsiak.

     

RKSK – Vasas Kubala Akadémia 1:4

Pesti út, műfüves pálya, 2013.04.13. 12:00 óra

Pályaméret: 35x55, játékidő: 60 perc, kapuméret: 5x2 méter

Összeállítás: Rechnitzer - Péter, Tóth, Gajzágó - Hadzsi, Barkóczi - Kámán, Janse

Cserék: Lakics, Ellison, Polster, Pap

Gólok: Gajzágó József, Janse Ruben, Hadzsi Máté, Barkóczi Benedek

Cserpák Dániel, vezetőedző:

Első meccsünket vívtuk nagypályán és azt kell, hogy mondjam, hogy szinte mindennel elégedett voltam, amit láttam a csapattól, ellentétben az első kispályás meccsünkkel. A stílusunkat kis pályán is csináltuk, de nagyon kis sebességgel. Nagypályán viszont mindenki odatette magát és igyekezett rövid kis passzos játékot játszani. Még mindig volt olyan szituáció mikor 3 vagy 4 ember testén is át akartuk vinni a labdát, de ez viszonylag kevésszer fordult elő, ahhoz képest, amire számítottam. A labdakihozatalaink felemásra sikeredtek, mert mindenki a legkisebb kockázatot akarta vállalni a kapunk előtt, bár ebben is akadtak szép dolgaink. Ami nagyon tetszett, azok a labdaszerzéseink, a letámadásaink, a rövid passzra való törekvéseink, az egymásnak való segítések, az elmozgásaink, a támadásaink befejezése illetve a kidolgozott helyzeteink. Sajnos ebben az időszakban is sok helyzetet hagytunk ki, de a 4 gól így is nagyon szép teljesítmény a csapattól.

Szép volt srácok! Hajrá Vasas!

http://www.youtube.com/watch?v=8Pis2W0kFqc

http://www.youtube.com/watch?v=HXIMBUoCbZ4&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=1hApQKN_F7k&feature=youtu.be

2013.04.15. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu