U14 Új igazolásaink: Horváth Patrik

-Horváth Patriknak hívnak és futballozom, mióta járni tudok! Az első egyesületemhez, a Dunaharaszti Darazsakhoz 7 évesen mentem le, amely egy évvel később beleolvadt a Dunaharaszti MTK-ba, ahol még két évet védtem.

Kétlábas csatárként kezdtem a pályafutásomat, de hamar felfedezték, hogy a kapuban is megállom a helyem. Az itt eltöltött éveim alatt hét alkalommal legjobb kapus díjat, egyszer kapustábor kupát kaptam, valamint harmincnál is több, leginkább aranyérmet szereztünk csapataimmal. Ezután felkért a Bp. Honvéd, hogy őrizzem az U12 kapuját, de kölcsönadtak az előző egyesületemhez, hogy növelhessem a mérkőzéseim számát. Tavaly itt sikerült három korosztályban védenem és bekerülnöm a Pest Megyei Válogatottba, továbbá számtalan érmet szereznem hazai, illetve nemzetközi tornákon.

Augusztusban egy Vasas Kubala Akadémia - Bp. Honvéd edzőmérkőzésen keltettem fel az Akadémia figyelmét, és megkeresésük után számomra nem volt kérdés, hogy igent mondjak, hisz már régóta követtem a játékukat. Az akadémiai hozzáállás, a csapatszellemük mindig is nagyon tetszett nekem.

Továbbá nagyon fontosnak tartom, hogy minden a fejlődésünk érdekét szolgálja, mint pl. az, hogy füves pályán is edzhetünk, használhatunk minden kiegészítőt, jégkádat, érkezhetünk hamarabb az edzésre, hogy a hiányosságainkat javíthassuk. Érkezésem óta voltak sikeres bajnoki mérkőzéseink és meghívást kaptam a Budapesti Válogatottba is. A célom az, hogy minél nagyobb sikereket érjünk el csapatommal és sokáig védhessem a Vasas Kubala Akadémia kapuját!

2016.10.05. 15:14

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu