VKLA Újabb elismerés Kubala Lászlónak

Eddig sem férhetett kétség ahhoz, hogy Kubala Lászlót hatalmas tisztelet övezi szerte Barcelonában, ennek pedig újabb ékes bizonyítéka az a kezdeményezés, hogy utcát nevezzenek el akadémiánk névadójáról.

Ahogy a Marca.com is beszámol az eseményről, a Barcelona korábbi játékosait tömörítő szervezet méltóképpen szeretne tisztelegni a nagyszerű magyar játékos előtt, és azt szeretnék, hogy egykori lakóhelye körnéyékén egy utcát nevezzenek el arról a játékosról, aki miatt kellett megépíteni a Camp Nout, mivel annyian szerették volna  látni a játékát, hogy nem fértek be a régi stadionba.

A szervezet szándékának komolyságát jelzi, hogy nem fogadták el a Barcelonai városi tanács javaslatát, amely értelmében egy  kisebb utcát neveznének el Kubaláról. Véleményük szerint csak egy Kubala nevéhez méltó, kiemelt fontosságú hely jöhet számításba, így jelen pillanatban a megfelelő helyszín kiválasztásánál tart a folyamat.

Nemsokára tehát nem csak a Camp Nou előtt található Kubala szobor megtekintése tölthet el majd minket jóleső érzéssel, hanem büszkén sétálhatunk végig a Kubala László utcán is.

A Marca.com-on található  teljes cikk a következő linken érhető el:

 http://www.marca.com/2013/03/21/futbol/equipos/barcelona/1363857944.html

Fotó: www.marca.com

 

2013.03.22. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu