U19 Újabb nemzetközi meccsel zártuk a felkészülést

Felkészülési mérkőzés

U19

2017.02.18. szombat, Nagyszombat (Szlovákia), műfüves 13 óra

Spartak Trnava-Vasas Kubala Akadémia 1-0 (0-0)

Bene M. - Kiss B., Takács Zs., Gál M.,  Csibra D.  - Rabatin R. - Szabó B., Kovács M., Gergye D., Erdélyi Zs. -  Filipovic M.

Cserék: Danyis J., Malkócs M., György N., Farkas K., Rákos B.

Schindler Szabolcs, vezetőedző

A téli felkészülési mérkőzések döntő többsége előtt keményen edzettünk, hogy megnézhessük mire képes így a keretünk. Szombaton egy jó csapat ellen játszottunk, akiknek játékosai fizikumukat tekintve a felnőtt futballt idézték.  Az első félidő végig nagy iramban zajlott, rengeteg párharccal és gyors játékkal. Szervezetten és jól védekeztünk, a hazaiak helyzetet sem tudtak igazán kialakítani, mi viszont a kontrákból több szép támadást is vezettünk. A félidő második felében átvettük az irányítást, mert több kreatív játékosunk volt.

A második félidőben a hazaiaknak láthatóan nem tetszett az a stílus, amit mi képviseltünk, mert rengeteg csúnya belemenéssel próbáltak kompenzálni. Továbbra is stabilan védekeztünk, és a pálya középső harmadában rengeteg labdát szereztünk, amiből sok támadást tudtunk vezetni. Két-három lehetőségünk is volt a gólszerzésre, sajnos nem sikerült gólt szereznünk. Az utolsó húsz perc már nem a futballról szólt, többször is állt a játék a feszült hangulatú mérkőzésen. Sajnos a hazaiak a kilencvenkettedik percben megszerezték a győztes gólt egy felívelés után. A felkészülés alatt többségében felnőtt csapatokkal mérkőztünk meg, hogy játékosaink gyorsabban alkalmazkodjanak a nagyobb intenzitású meccsekhez.

Hajrá Vasas Kubala!

2017.02.20. 18:08

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu