VKLA Újdonság - Már kapható a Vasas Kubala Akadémia Sportmagazin!

Hét elején kikerült a polcokra a Vasas Kubala Akadémia Sportmagazin, mely mostantól minden hónap elején friss számmal fog jelentkezni.

Kíváncsi vagy arra, hogy Mónos Tamás U15-ös vezetőedző hogyan látja csapata idei szereplését? Elolvasnád, hogy milyen tehetségeink vannak Angyal Péter U10-es csapatában? Vásárolj egy sportmagazint és tudd meg, ki lett a hónap játékosa, olvasd el szakmai igazgatónk, Tuboly Frigyes beszámolóját az akadémiai korosztályok jelenlegi teljesítményéről, de akár kérdéseidet is fölteheted, szakembereink készséggel válaszolnak majd Neked!

Pasaréti bázisunk híreit szintén megtalálod a magazinban, ebben a hónapban Arnold Zoltán, Hámori Ferenc és Kóródi Viktor edzők beszéltek nekünk csapataikról, játékosaikról és az elmúlt hónapok eseményeiről. Szeretnél találkozni a Vasas FC felnőtt játékosaival? Föltennéd nekik a kérdéseidet? Írj nekünk az újságban található címre és mi összehozzuk a találkozót, sőt egy közös fotót is készítünk rólatok!

Április 4-től 250Ft-os áron a Fáy utcai főépület büféjében vagy a szervezési irodában, de akár Pasaréten is bárki megvásárolhatja!

2016.04.06. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu