VKLA V. Suzuki Futsal Cup

V. SUZUKI FUTSAL CUP – U15 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA

2013. január 20.

Előző hétvégén, Esztergomban szerepelt U15-ös csapatunk teremtornán, másik 9 csapattal együtt. A rendezők két erős csoportot alakítottak ki a meghívottakból, ahol csak négy meccs volt garantált, a továbbjutáshoz a csoport első két helyének egyikén kellett végezni.

Csoportmeccseink közül a két szlovák csapat ellen magabiztos játékkal, a két magyar csapat ellen tudatosan, helyenként jól játszva sikerült győzelmet szereznünk.

Csoportmérkőzések eredményei:

VKLA – KFC Komárno 3 – 0

Gól: Komódi 2, Gulyás

VKLA – Duslo Sala 6 – 1

Gól: Rabatin R. 3, Dali, Tóth, Kemerle

VKLA – Airnergy 1 – 0

Gól: Micsinai

VKLA – Puskás Akadémia 2 – 1

Gól: Komódi, Gulyás

Az elődöntőben a szlovák Lokomotív Trnava csapatával mérkőztünk, és nem bírtunk a jobb fizikummal rendelkező ellenfelünkkel, pedig mindent megpróbáltak a fiúk. Szoros volt ugyan a mérkőzés, és csak a végén dőlt el, amikor már a kapuban is mezőnyjátékos állt nálunk, de az erő döntött. A harmadik helyért újra a Puskás Akadémiával csaptunk össze, ahol szintén kidomborodott a fizikális fölénye az ellenfélnek, hiába voltunk méltó partnerek, már nem tudta a csapat a korábbi játékot mutatni.

Elődöntő: VKLA – Lokomotiv Trnava 1 – 3   

Gól: Szabó

3. helyért: VKLA – Puskás Akadémia 1 – 3   

Gól: Dali

Döntő Esztergom – L. Trnava 0 – 0  ( Büntetőkkel: 3 – 2 )

A torna végeredménye: 1. Esztergom, 2. Lokomotiv Trnava, 3. Puskás Akadémia, 4. VASAS KUBALA AKADÉMIA

A torna legjobb kapusa címet Varszámisz Dávid kapta.

Jó játékot produkált a csapat az első körben, aztán elfogyott az erő, és a koncentráció is csökkent. A rájátszásban már nem tudtunk megújulni, mindenesetre jó alkalom volt, hogy a tél fogságából kiszabadulva, megint a játék öröméért játszanak a fiatalok. A keret: Bakó Ádám, Dali Róbert, Egyed Botond, Farkas Máté, Gulyás Mihály, Kemerle Dániel, Komódi Kevin, Micsinai Miklós, Rabatin Richárd, Rabatin Szabolcs, Szabó Botond, Tóth Keve, Varszámisz Dávid.

Hajrá, Vasas Kubala!

2013.01.23. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu