U14 Varga Donát értékelte csapata téli felkészülését

U14-es korosztályunk nyáron lépett be az akadémiai képzésbe. Az őszi szezon elteltével a keret egyik oszlopos tagját, Varga Donátot kérdeztük a mögöttük álló, több hetes téli munka után.

-A téli felkészülés szerintem nagyon jól sikerült. A munkát nagyban elősegítette az első három héten tartott homokfoci, ami lendített az állóképesség fejlesztésében. Sok nemzetközi meccset játszottunk, melynek nagyon örült mindenki, hiszen más országok hasonló korosztályaival tudtuk összeméri tudásunkat.

Hogyan értékeled a nemzetközi felkészülési mérkőzéseket? Nem az eredményt szeretnénk előtérbe helyezni, hanem sokkal inkább azokat a momentumokat, melyekből előnyt tudtok kovácsolni az előttetek álló tavaszi szezonra.

-Természetesen voltak sikerek és kudarcok egyaránt, de mindez nagyon jól szolgálta a fejlődésünket. Nagyon fontos célunk volt, hogy az igen erős fizikummal rendelkező csapatok ellen se essen szét a játékunk. Számomra nagyon izgalmas és kőkemény, de sportszerű meccs volt a Slavia Praha elleni összecsapás, amit idegenben játszottunk, nagyon jó körülmények között.

A tavaszi rajt előtti, hétvégi mérkőzésetek a felkészülés utolsó programja volt, ami nem is akárhogyan zárult.

-Az utolsó felkészülési meccsünket az Újpest FC U15-ös csapata ellen játszottuk. A mérkőzést sikerült fölényesen megnyernünk egy nagyon jó fizikumú csapat ellen. Azt gondolom, hogy készen állunk és nagyon várjuk az első tavaszi bajnokit, hogy visszavághassunk  a Nyíregyházának az őszi vereségért! Szerintem kijelenthetem, hogy az egész csapat RAJTRA KÉSZ!!!

2017.02.24. 15:52

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu