VKLA Városligeti Gyermeknap - május 25-26.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a Fővárosi Önkormányzattal közösen már 1990 óta évente megrendezi kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a budapesti Városligetben. A programra idén május 25-26-án kerül sor. A Gyermekmentő Szolgálat közhasznú karitatív szervezetként fontosnak tartja, hogy a hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyerekek és családjaik belépődíj fizetése nélkül, színvonalas, kulturált programokon tudjanak részt venni. Sokuknak erre egész évben csak itt nyílik alkalom. A már hagyományos és igen népszerű programra tavaly csaknem 400 000 gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe.

A Gyermeknap keretében kerül megrendezésre az OTP Gyermeknapi Focikupa, melyen szakmai támogatóként vesz részt a Vasas Kubala Akadémia.

A hétvégén erdélyi és budapesti fiatalok mérik össze erejüket a Napozórét mögötti füves területen. Az OTP Gyermeknapi Focikupa döntője mellett külön nagy eseménynek számít, hogy Kovács Péter „Petike” freestyle futball-világbajnok május 26-án 14 órától a Nagykövetségek Színpadán csoportos dekázás rekordállítására vállalkozik.

További nformációk, programok:

http://www.gyermekmento.hu/gyermekmento/gyermeknap/2013/gyermeknapifuzet2013LR.pdf

2013.05.23. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu