U12 Vasárnap Bozsik tornán lépett pályára pasaréti csapatunk

 
Bozsik torna
 
Korosztály: U12 Pasarét
 
Edző: Sütő Krisztián
 
Helyszín: 1151 Budapest Szántóföld u. 3. (REAC Sporttelep)
 
Pályaméret: 45x65m Játékidő:1x20perc
 
Keret: Csaplár Gergő, Gulyás Endre, Szabó Szilveszter, Bösztöri Szilveszter, Csontos Domonkos, Bács Levente, Galó Gábor, Mizda Ádám, Madarász Norbert, Csikós Balázs, Gravencz Gréta
 
Mérkőzések:
 
Vasas KA – BVSC 1:2 (Madarász Norbert)
 
Vasas KA - REAC 1:0 (Madarász Norbert)
 
Vasas KA - Gerrzo 0:0
 
Vasas KA - Nyergesújfalu 3:0 (Mizda Ádám 2, Gulyás Endre)
 
Vezetőedző:
 
Csapatunk a hétvégén Bozsik tornán járt a REAC szervezésében. 4 mérkőzésen vettünk részt, ellenfeleink a BVSC, REAC, Hegyvidék-Gerrzo és Nyergesújfalu csapatai voltak.
 
Első mérkőzést kicsit bealudva kezdtük, lassú játékkal, de így is mi szereztünk vezetést egy ellenfél szöglete utáni kontrából, amikor Madarász Norbi 1:1-be vezethette a kapusra. Sajnos ez a gól sem ébresztett fel minket és hiába támadtunk, egy labdavesztés után üresen hagytuk ellenfelünk csatárát, aki három védő között laposan, erőből a hosszú alsó sarokba lőtt. Későbbiekben néhány perccel a vége előtt az ellenfél beadására rosszul helyezkedtünk, nem hibáztak és megfordították az eredményt. 2:1
 
Következő mérkőzésen végig mezőnyfölényben játszottunk, lehetőséget nem adva ellenfelünknek, de így is 8-10 helyzetet puskáztunk el. A sok próbálkozás nem maradhatott eredményesség nélkül és a lefújás előtti másodpercekben egy baloldali beadásra Madarász Norbi érkezett jól. Középkezdésre se maradt idő már, így 1:0-ra nyertünk.
 
REAC elleni meccs után 20 perc szünet következett, ami újra nem tett jót nekünk, mert a Hegyvidék csapata ellene egy brusztolós, lassú játékot játszottunk gól nélkül és rengeteg kihagyott helyzettel.
 
Utolsó mérkőzésen viszont újra magunkhoz tértünk, és ami eddig kimaradt az most összejött. Már az első percben Gravencz Gréti harcosan szerzett labdát a jobb oldalon és a beadásra Mizda Ádi érkezett, gól. 2 perc sem telt el és Galó Gabi egyéni akciója végén Ádámhoz pattant a labda, aki nem hibázott, 2:0. Tovább uraltuk a játékot, amibe még az is belefért, hogy büntetőt hibázzunk, de a vége előtt így is sikerült még egy gólt szereznünk Gulyás Endre révén.
 
A kezdeti hibákon szépen lassan felülkerekedtünk, minden mérkőzésen mezőnyfölényben játszottunk csak a sok helyzetből még mindig kevés gól születik. Látszik a srácokon a fejlődés, meccsek alatt nemegyszer láthattuk az edzéseken gyakorolt elemeket.
 
Gratulálok a srácoknak, csak így tovább a jövőben is!
 
Hajrá Vasas Kubala!

2017.04.12. 08:38

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu