U12 Vecsésen járt pasaréti csapatunk

Korosztály: U12 Pasarét

Edző: Tóth László

Helyszín: Vecsés, Dózsa György út 37.

Pályaméret: 45x65m

Keret: Csaplár G, Vass L, Nekula K, Kiss D, Szabó Sz, Bösztöri Sz, Csikós B, Mizda Á, Madarász N, Ország L, Lőrincz G, Mihálszki M, Jánosa B

Mérkőzések:

Vasas – Ferihegyi L.A. 1:0 Gól: Mizda

Vasas - Debreceni L.A. 1:2 gól: Jánosa

Vasas – FC Hatvan 2:0 gólok: Kiss D (2)

Vezetőedző:

Folytatódott a Kölyökliga sorozat, melyen most a pasaréti csapatunk vett részt. Sérülések és betegségek miatt 5 hiányzó is volt, ezért hárman a Fáy utcai bázisról is csatlakoztak, illetve kipróbáltunk egy U11-es tehetséget is Lőrincz Gergő személyében.

Sajnos elég rossz minőségű füves pályán játszottunk, és mivel a fű is magas volt ezért nagyon lassú volt a játék, ennek ellenére jól kezdődött a nap, ugyanis az első mérkőzésen végig nagy nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, de gólt csak egyet sikerült szereznünk. Ezzel párhuzamosan a védekezésünk nagyon jól működött, az ellenfélnek nem volt kaput eltalált lövése.

Második mérkőzésen a Debrecennel szemben bár eredményben alul maradtunk, de játékban egyenrangú ellenfelek voltunk, sajnos egy védelmi hiba és egy lepattanó lövés döntött, melyre már későn tudtunk reagálni.

Harmadik, utolsó meccsen annak ellenére, hogy játékban is és helyzetekben is óriási volt a különbség javunkra, sokáig kellett várnunk a megynugtató gólra, melyet végül Kiss Dávid egyéni akciója során megszereztünk. Nem álltunk le a támadásokkal, de ezen a mérkőzésen minél nagyobb helyzeteket alakítottunk ki annál rosszabb volt a befejezésünk, de végül Kiss Dávid egy távoli bombával feltette a napi teljesítményére a pontot és eldöntötte a mérkőzést!

Tanulságos, sikeres fordulót hagytunk magunk mögött és várjuk a folytatást.

Gratulálok a fiúknak, Hajrá Vasas Kubala!

2016.10.04. 15:56

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu