VFC Vida Máté hosszabbított

fotó: vasasfc.hu

"Kiemelt jelentőségű, és számomra nagyon örömteli, hogy egyik legnagyobb tehetségünk, Vida Máté – a sajtóban megjelent hírekkel és szurkolói véleményekkel ellentétben – 2019 nyaráig elkötelezte magát a Vasas FC-hez. A saját nevelésű Vida Máté, Berecz Zsombor, és Ádám Martin – az elmúlt években hozzánk került többi fiatallal együtt – a Vasas arcai, értékei, és alapvetően határozzák meg csapatunk játékának karakterét" - Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója így nyilatkozott saját nevelésű akadémistáink szerepléséről.

A Vasas Kubala Akadémiát örömmel tölti el, hogy évekre visszanyúló szakmai munkánk sikeressége évről évre beigazolódik a tőlünk kikerülő, s a már felnőtt porondon bizonyító egykori játékosaink szerepeltetésében. Legutóbb tavalyi U19-es korosztályunk nagy tehetsége, Kleisz Márk került föl a Vasas FC felnőtt keretébe, így a megkezdett munka Akadémiánkon szemmel láthatóan is töretlen ívű.

Gratulálunk egykori játékosainknak a sikerükhöz, valamint további örömmel tölt el minket a 2016-os esztendő végén kihirdetett végeredmény is, melyet a csakfoci.hu internetes oldal tett közzé. Ennek értelmében az év vezetőedzője Michael Oenning lett, Vancsa Miklóst választották az év sportvezetőjének az NB I tulajdonosai, s Vida Máté érdemelte ki az év felfedezettje címet. A fiatalok szerepeltetésében is élen jár klubunk, ugyanis a hazai mezőnyből a Vasas FC volt az, ahol a legtöbb időt pályán töltötték a fiatal tehetségek.

2017.01.04. 13:46

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu