VKLA VII. MKB-Euroleasing Teremtorna

 

VII. MKB-Euroleasing Torna

Hétvégén immáron hetedszerre került megrendezésre az MKB-Euroleasing Torna, amelyen az U12-es korosztályunk vehetett részt. Ahogy az lenni szokott, idén is nagyon jó hangulat és kitűnő szervezés fogadta a teljes mezőnyt, mind a 16 csapatot, köztük az U11-es korosztályunkat is.

A csoportmérkőzéseken a kezdeti magabiztosságunk, amit az első mérkőzésen megszereztünk, a Videoton ellen a sok kihagyott helyzet miatt megingott, így másodikként sikerült továbbjutni a csoportból.

VKLA-Vác  4-1 / Váradi M., Kalmár O., Pigler B., Mogyorósi V.

VKLA-Videoton 1-1 / Halmai Á.

VKLA-DAC 0-3

A középdöntő csoportjába érve a gyerekek egy kicsit megkönnyebbülten, de ugyanakkor nagyon határozottan vették az első akadályt a Kecskemét személyében, aki addig 100%-os teljesítményt nyújtott. A vasárnap reggelt kipihenten és nagyon céltudatosan kezdték a fiúk és egy nagyarányú győzelmet követően az MTK ellen már a csoportelsőségért fociztunk, amelyen sikerült kiharcolnunk, hogy csoportelsőként jussunk az elődöntőbe.

VKLA-Kecskemét 3-1 / Váradi M., Kálnoki-KisZs., Baráth G.

VKLA-Tatabánya 8-0 / Halmai Á.(4), Belső M.(2), Pigler B.(2)

VKLA-MTK 1-1 / Halmai Á.

Az elődöntőben az FTC csapata várt a mieinkre, ahol a második Halmai bombára már nem tudtak válaszolni a zöld-fehérek, így a torna döntőjébe jutott csapatunk.

VKLA-FTC 2-1 / Halmai Á.(2)

A döntőben ismét az MTK ellen kerültünk szembe. A nagy tempóban, a mérkőzés közepén egy gyors gólváltás után kialakult a végeredmény, így jöhettek a büntetők, amely végén mi örülhettünk. Ez azt jelentette, hogy a vándorserleg, már végleg a mienk marad.

VKLA-MTK 1-1 / Puskás Zs.

Harmati Tamás: Először is szeretnék gratulálni a szervezőknek, akik idén is nagyon kitettek magukért, nagyon jó munkát végeztek, továbbá köszönet a szülőknek, akik segítettek a különböző szervezési feladatokban az egész torna folyamán, és természetesen az egész szakmai stábnak jár a gratuláció.

A torna remek alkalmat adott arra, hogy a csapat még egységesebbé váljon, és az új játékosok beilleszkedését is remekül segítette. A gyerekek hozzáállása, és ahogy egymást segítették a pályán azt nagyon jó volt látni és ez nagyon pozitív előjeleket mutat a jövőre nézve. Nagyon jó tapasztalatokkal és tanulságokkal szolgált ez a torna, amelyeket a gyerekekkel átbeszélve próbálunk majd javítani, csiszolni, és akkor legközelebb talán ilyen körülmények és tét között is az a fajta játékosság jellemzi csapatunkat, mint a nagypályán.  Összességében gratulálok minden játékosomnak, mindenki alaposan kitett magátért, külön gratuláció jár Bánfalvi Daninak, aki a torna legjobb kapusa, míg Halmai Ádám a csapat legjobb játékosa lett, továbbá gratulálok az U11 csapatunknak is, akik nagyon szép helyezést értek el.

Hajrá Vasas Kubala!

2013.02.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu