VKLA XVII. Mészáros Ferenc Emléktorna

 

2013.01.19.

XVII. Mészáros Ferenc Emléktorna

Vác

Csapat névsor:

Bánkuti Olivér, Koklács Benedek, Csernus Richárd, Földeák Levente, Jánk Márk, Gomola Dominik, Várhidi Tamás, Bárdos Ádám, Hajducsek Gergő, Karai Gergő, Simon Keve

Vezetőedző: Balázs Gergő                                                                                                           

Pályaedző:   Orosz Dávid

 

1. csoportmérkőzés:

Vasas Kubala Akadémia – Dunakeszi Vasutas    2:3

Hamar kétgólos előnyhöz jutottunk, ami sajnos a végére kevésnek bizonyult. Úgy éreztük, hogy sokan még a téli szünet hatása alatt vannak és nem igazán láttuk a játékban azokat a megoldásokat, mozzanatokat, ami a stílusunkra jellemző.

2. csoportmérkőzés:

Vasas Kubala Akadémia – BVSC       2:1

Ahhoz, hogy továbbjussunk a csoportból, csak a győzelem volt elfogadható. Ennek szellemében sikerült a srácokat felrázni és végig kezünkben tartva a mérkőzést sikerült is megnyerni. Csoportelsőség is lógott a levegőben, amihez még 1 lőtt gól kellett volna, de a kapusukat naggyá tettük….  Ez volt az a mérkőzés, ahol játék volt! Tudatos és elég sok átadással építettük fel a támadásainkat, labdabirtoklás nagy százalékban a mi javunkra szólt és a védekezésünk is a taktikának megfelelően működött.

Elődöntő:

Vasas Kubala Akadémia (Pasarét) – Vasas Kubala Akadémia (Fáy)      0:1

Ahogy vége lett a második csoportmérkőzésnek, rögtön következett az elődöntő. Nem csak fizikálisan, de fejben is kezdtek fáradni a srácok és ez meg is látszott a teljesítményükön. Nem volt meg az összhang a támadásvezetések és a védekezések váltása között, sokszor az utolsó pillanatban sikerült menteni tehát a védekezésünk nem volt hatékony. Cserékkel igyekeztünk új impulzust vinni a játékba, de sajnos nem tudták azt a pluszt hozzátenni, hogy az az eredményben megmutatkozzon.

Helyosztó mérkőzés: III. helyezésért

Vasas Kubala Akadémia – Göd SE 1:3

Nagy lelkesedéssel mentek fel a srácok a pályára és ez hamar megmutatkozott gól formájában. A szerencse a mai napon sajnos minket nagy ívben elkerült, hiszen a gól után kapufák, kihagyott ziccerek sokasága akadályozott meg bennünket a góljaink számának növelésében. Elvétve voltak meg támadásban a taktikának megfelelő stílusjegyek, és a végére annyira összeomlottunk, hogy a nehezen begyötört egyenlítés után még gyors 2 góllal bebiztosította győzelmét az ellenfél.

 

2013.01.22. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu