VKLA Döntetlenek hétvégéje - edzői beszámolók

MLSZ Országos U19 "A" Csoport - 8. forduló
Vasas Kubala Akadémia - Nyíregyháza Spartacus FC 3-3 (2-1)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 15:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Molnár, Katona, Sztojka (Letenyei, 78.), Farkas B., Szalai (Gyurkó, 87.), Kapornai, Józsa (Riesz, 78.), Juhász (Puskás, 69.), Kiss-Szemán (Rédling, 87.), Szilágyi, Puksa

gólszerzők: Puska (9., 60.), Juhász (36.)

László András, vezetőedző:

- Előzetesen egy nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, mert tudtam, hogy a Nyíregyháza egy szervezetten védekező, fegyelmezett csapat. Hiába rúgtunk 3 gólt és vezettünk 3-szor is a mérkőzésen, a védekezésben elkövetett hibáink miatt ez most csak egy pontra volt elegendő. 


MLSZ Országos U17 "A" Csoport - 2. forduló
Vasas Kubala Akadémia - MTK Budapest 2-0 (2-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 14., szerda 12:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Ménesi, Kovács D., Nagy-Kolozsvári, Wend (Kovács Á., 71.), Petres (Páll, 71.), Faragó, Földi (Kovács K. II., 83.), Gurics (Kovács K. I., 83.), Huszár, Lux, Gáspár (Fullajtár-Horváth, 79.)

gólszerzők: Földi (24., 42.)

Komódi László, vezetőedző:

- Két hasonló stílust képviselő csapat összecsapásából most mi érvényesültünk jobban. Az első félidőben nyújtott kreatív támadó játékunk és a letámadásokból szerzett labdák utáni pontosabb befejezések hozták meg a győzelmet számunkra. Próbált az MTK építkezni, de sokszor már a saját térfelén elhaltak az akciói. Főleg az előre védekezésünkkel tudtunk zavart okozni és a megszerzett labdákból helyzetet kialakítani a rendezetlen MTK-védelemmel szemben. A második játékrész kiegyenlítettebb volt, nagyobb sebességre kapcsolt ellenfelünk, de a támadásokat kontroll alatt tudtuk tartani és nem hibáztunk védekezésben. Nagyon örültem, hogy a jó csapatmunka mellett több játékos is kiváló egyéni megoldásokat és teljesítményt nyújtott.


MLSZ Országos U17 "A" Csoport - 8. forduló
Vasas Kubala Akadémia - Puskás Akadémia FC 1-1 (1-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 09:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Ménesi, Kovács D., Nagy-Kolozsvári, Wend (Fullajtár-Horváth, 63.), Boros, Petres (Páll, 81.), Faragó (Kovács Á., 89.), Földi (Gáspár, 81.), Gurics, Huszár, Lux

gólszerző: Földi (23.)

Komódi László, vezetőedző:

- Az első félidőben a labdabirtoklására és a labda megtartására koncentráltunk, az ehhez szükséges megfelelő irányú támogató mozgásokban és pontos passzokban keveset hibáztunk. Jól ismertük fel a forgatások lehetőségét a Puskás szélekre terelt letámadásaival szemben. Védekezésben megfelelőek voltak az együttműködések, nem tudott kialakítani ellenünk helyzetet a Puskás Akadémia erős támadó párosa. Ha figyelmesebbek vagyunk a helyzeteinknél, kétgólos előnnyel mehetünk volna szünetre. A második játékrészben sajnos már nem tudtuk döntően fenntartani a labda birtoklását, kezdtünk fáradni, ami érthető a sorozatos mérkőzések miatt. A játékhelyzetek megoldásaiban is többet hibáztunk. Egy fölösleges szabálytalanság utáni oldalról beívelt szabadrúgást nem tudtunk kivédekezni, így kiegyenlített ellenfelünk. Talán közelebb álltunk a győzelemhez, de meg kell jegyeznem, hogy kiváló játékosai vannak a felcsúti csapatnak, ezért a döntetlent is nagyra értékelem!


MLSZ Országos U16 "A" Csoport - 8. forduló
Illés Akadémia-Haladás - Vasas Kubala Akadémia 0-0 (0-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 12:00
9700 Szombathely, Szarka Zoltán u.

összeállítás: Bánfalvi, Szabó, Pállai, Forgó, Lukács (Farkas B., 68.), Pócs (Pretz, 91.), Vecsey (Kis, 91.), Herrich, Rab, Szendeff (Necula, 63.), Mező (Kecskés, 63.)

Desits Szilárd, vezetőedző:

- Sajnos az egész hét nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. A mérkőzés is olyan volt, mint a hetünk, így nem érdemeltünk többet, mint a döntetlen.


MLSZ Országos U15 - 24. forduló
Vasas Kubala Akadémia - DVSC-DLA 1-1 (1-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 13:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Maier, Laudán, Móga, Márta, Mérey, Girsik, Kalmár (Kovács Krisztián, 68.), Borgula, Simon, Molnár Cs., Kovács Kristóf

gólszerző: Kalmár (11.)

Nagy Gábor, vezetőedző:

- A mérkőzés első két nagy lehetősége a vendégcsapat előtt adódott. Ezután azonban a mi 20 percünk következett, nyomás alá tudtuk helyezni a Debrecen védelmét és 3-4 alkalommal nagyobbnál nagyobb helyzeteket sikerült kialakítanunk Kalmár 11. percben lőtt gólja mellett. Igazából 10 perc alatt lezárhattuk volna a mérkőzést, de volt, hogy a kapusuk védett 100%-os ziccerben, volt, hogy centikkel lemaradtunk a középre gurított labdákról. Tetszettek a labdaszerzések utáni átmeneteink, mélységi indulásaink. A félidő második felére feljavult a Debrecen, több párharcot nyertek meg a vendégek, egy szögletrúgás után ki is egyenlíthettek volna. A második félidő kiegyenlített játékot hozott rengeteg párharccal. Egy szögletrúgásunk után a kapusuk lehúzta a labdát, majd hosszan indította az egyedüliként elöl lévő centerüket, akit 2:1-ben fogtunk. Nem sikerült a labdát elfejelni, az a támadó elé esett, aki a ziccerben nem hibázott. A hátralévő huszonöt percben mindkét csapat győzelemre játszott, így egy kifejezetten jó iramú, küzdelmes, izgalmas végjáték alakult ki, mindkét csapat előtt adódtak még gólszerzési lehetőségek. Örülök, hogy a fiúk átérezték a múlt heti csúnya vereség súlyát és most egy összeszedett, egységes csapat benyomását keltették. 


MLSZ Országos U14 - 24. forduló
Vasas Kubala Akadémia - DVSC-DLA 0-5 (0-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 11:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Földi, Takács (Erdey, 70.), Keller, Balogh, Lászlóffy, Galaschek (Rieger, 70.), Andresz, Ivády (Alarishi, 70.), Barkóczi, Ottucsák, Horváth (Földes, 64.)

Horváth Gábor, vezetőedző:

- Rögtön az első percben megszerezhettük volna a vezetést, de az ellenfél kapusa bravúrosan védett. Az első félidő nagy része mezőnyjátékkal telt, enyhe vendég mezőnyfölénnyel, de a félidő befejezéséig nem született gól. A második játékrészt nagyon rosszul kezdtük, könnyű gólokat engedtünk a debrecenieknek. Az első félidei stabil védekezésünk már nem működött hatékonyan, rövid idő alatt többgólos hátrányba kerültünk, mi azonban csak helyzetekig tudtunk eljutni. Összességében a tabellát vezető Debrecen ellen az első félidőben jól helyt álltunk, de a szünet utáni megingásainkat jól használta ki a nagyon jó erőkből álló vendégcsapat. 


MLSZ Kiemelt U13 Közép-Nyugat - 18. forduló
Vasas Kubala Akadémia - UTE 0-0 (0-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 18., vasárnap 11:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Esery, Balogh, Rab, Alszegi, Phan, Dévényi, Wébel, Németh N., Gruber, Mónus, Szalai (Barna, Gergely, Polgár, Vata, Kismartoni, Gyuriczky, Ménesi)

Balázs Péter, vezetőedző:

- Bár a mérkőzést nem nyertük meg, mégis egy nagyon jó meccset játszottunk, ahol minden elemében felülmúltuk ellenfelünket. Sajnos ezt a mezőnyfölényt nem tudtuk a kapu előtt érvényesíteni, gólokra váltani, egy pici mindig hiányzott. Egységesen dolgozott a csapat, mindenki beletett mindent ezen a napon, így kell mindig játszani és akkor ezek a meccsek is győzelemmel végződnek.


MLSZ Kiemelt U12 Közép-Nyugat - 18. forduló
Vasas Kubala Akadémia - UTE 3-0 (1-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 18., vasárnap 09:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Ihász, Krikkay, Csaplár, Hirbik, Milkovics, Szabó, Szendeff, Juhász, Hegyes (Varga, Balogh, Strebek, Paksai)

gólszerzők: Hirbik (4., 50.), Szabó (38.)

Angyal Péter, vezetőedző:

- Jó iram volt a mérkőzésen, mindkét csapatnak meg kellett küzdeni minden labdáért. Rögtön a találkozó elején kidolgoztunk két nagy helyzetet, amiből a másodikat be is rúgtuk. Bátran játszottunk, folyamatosan veszélyesek voltunk az ellenfél kapujára, de a félidőig nem sikerült növelnünk az előnyünket. A csapat védekezése stabil volt, bíztam benne, hogy egy második góllal sikerül "lezárni" a mérkőzést. Szerencsére jött is a találat a félidő elejére, sőt a hajrában a harmadik gólunkat is megszereztük. Örülök annak, hogy csapatként egységesek voltunk támadásban és védekezésben is, így jól kiegészítettük egymást az UTE veszélyes támadásainál. Gratulálok a csapatnak, bízom benne, hogy így folytatjuk tovább!


Női NB II. Keleti csoport - 22. forduló
Soroksár SC - Vasas Kubala Akadémia 7-1 (2-1)
zártkapus felkészülési mérkőzés
2021. április 16., péntek 19:45
1101 Budapest, Kismartoni út 4.

összeállítás: Bánovics (Janecz, 61.), Kiss (Hegedűs, 46.), Fehér (Biros, 67.), Csáki-Zeke, Kriskó (Hámori, 46.), Cavicchiolo, Elek, Turcsányi (Horváth, 83.), Papp, Molnár (Kovács, 46.)

gólszerző: Papp (23.)

Hámori Ferenc, vezetőedző:

- A bajnokság egyik nagy esélyesével találkoztunk ebben a fordulóban. Jól kezdtük a mérkőzést, talán egy kicsit meg is leptük ezzel ellenfelünket. Nekünk adódott az első nagy lehetőségünk is, amit azonban nem sikerült gólra váltani. Ezután kezdte átvenni az irányítást a hazai csapat, amit az első félidőben nagy energiák mozgósítása árán még sikerült kompenzálnunk. Kimondottan nagy iramú mérkőzés volt, amihez ameddig tudtunk, alkalmazkodtunk, de ahogy teltek a percek, úgy fokozatosan kijött a két csapat közti tudásbeli és fizikális különbség. Gratulálunk a Soroksár csapatának a győzelemhez. Jár az elismerés a játékosainknak is, mert a nagyarányú vereség ellenére is mindent megtettek a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.


Leány U19 Kiemelt csoport - 21. forduló
Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 1-7 (0-4)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 17:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Karácsonyi (Somogyi, 80.), Kotricz, Kriskó (Kardos, 46.), Lévay (Szabó, 46.), Rabatin, Hegedűs, Kiss, Patonay, Molnár, Cavicchiolo (Szatmári, 65.), Biros (Ádám, 65.)

gólszerző: Kotricz (58.)

Kollár Péter, vezetőedző:

- Sajnos elért minket egy sérülés- és betegséghullám, de akik el tudnak jönni a mérkőzésekre, azok a játékosok mindent megtettek a csapatért és ez mindennél többet jelent. Nem adjuk fel, küzdeni fogunk, mert a helyezésünk nem tükrözi sem a játéktudásunkat, sem a lányok hozzáállását.


Leány U16 HNP Dél-Nyugati csoport - 18. forduló
Szentlőrinc-Sportolda - Vasas Kubala Akadémia 0-2 (0-1)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 18., vasárnap 14:00
7940 Szentlőrinc, Március 15. tér

összeállítás: Pető, Papp, Timon (Fenyő, 48.), Garay (Barát, 35.), Mecséri (Rónavölgyi, 52.), Kotricz (Somogyi, 30.), Major, Olajos (Singh-Bahadur, 28.), Ádám (Harsányi, 33.)

gólszerző: Mecséri (40.), Major (67.)

Kollár Péter, vezetőedző:

- Hetek óta érezzük, hogy tudunk meglepetést okozni. Rengeteget fejlődtek a lányok, ami már eredményekben is megmutatkozik. A védekezésünk rendben van, a támadások is alakulnak, s bár csak a helyzeteink töredékét értékesítettük, de így is stabilak voltunk, ennek köszönhetjük a győzelmünket. Öröm látni, hogyan fejlődnek és lesznek egyre jobbak a játékosok.

2021.04.19. 15:14

Vissza

 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 8 1 2 25
  2 ETO FC GYŐR 11 8 1 2 25
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 2 2 23
  4 DVSC-DLA 11 6 2 3 20
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 6 1 4 19
  6 BUDAPEST HONVÉD - MFA 11 6 0 5 18
  7 MTK BUDAPEST 11 5 1 5 16
  8 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 5 0 6 15
  9 DVTK 11 2 4 5 10
  10 MOL FEHÉRVÁR FC 11 2 1 8 7
  11 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 1 3 7 6
  12 PAKSI FC 11 1 2 8 5
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 10 0 1 30
  2 BUDAPEST HONVÉD - MFA 11 9 0 2 27
  3 MOL FEHÉRVÁR FC 11 6 1 4 19
  4 DVTK 11 6 1 4 19
  5 MTK BUDAPEST 11 6 0 5 18
  6 DVSC-DLA 11 5 2 4 17
  7 FERENCVÁROSI TC 11 5 2 4 17
  8 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 5 1 5 16
  9 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 4 2 5 14
  10 ETO FC GYŐR 11 2 2 7 8
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 2 1 8 7
  12 PAKSI FC 11 0 0 11 0
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 8 1 2 25
  2 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 8 1 2 25
  3 BUDAPEST HONVÉD - MFA 11 8 0 3 24
  4 ETO FC GYŐR 11 6 3 2 21
  5 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 6 2 3 20
  6 DVSC-DLA 11 6 1 4 19
  7 MTK BUDAPEST 11 5 1 5 16
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 4 2 5 14
  9 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 3 0 8 9
  10 PAKSI FC 11 2 2 7 8
  11 DVTK 11 1 2 8 5
  12 MOL FEHÉRVÁR FC 11 1 1 9 4
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 30 25 4 1 79
  2 BUDAPEST HONVÉD - MFA 30 23 4 3 73
  3 DVSC-DLA 30 18 6 6 60
  4 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 16 5 9 53
  5 MTK BUDAPEST 30 16 2 12 50
  6 UTE 30 15 5 10 50
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 14 7 9 49
  8 FERENCVÁROSI TC 30 14 5 11 47
  9 ETO FC GYŐR 30 13 5 12 44
  10 MOL FEHÉRVÁR FC 30 11 3 16 36
  11 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 30 10 4 16 34
  12 PAKSI FC 30 10 4 16 34
  13 DVTK 30 9 7 14 34
  14 PMFC 30 6 1 23 19
  15 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 30 3 4 23 13
  16 KTE LA 30 2 4 24 10
 •   M GY D V P
  1 DVSC-DLA 30 25 2 3 77
  2 FERENCVÁROSI TC 30 22 6 2 72
  3 BUDAPEST HONVÉD - MFA 30 20 3 7 63
  4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 30 17 4 9 55
  5 ETO FC GYŐR 30 16 6 8 54
  6 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 15 2 13 47
  7 PMFC 30 14 3 13 45
  8 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 12 4 14 40
  9 DVTK 30 11 6 13 39
  10 MOL FEHÉRVÁR FC 30 11 5 14 38
  11 MTK BUDAPEST 30 11 3 16 36
  12 PAKSI FC 30 11 2 17 35
  13 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 30 8 5 17 29
  14 KTE LA 30 8 4 18 28
  15 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 30 6 3 21 21
  16 UTE 30 3 2 25 11
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 22 19 1 2 58
  2 UTE 22 18 2 2 56
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 22 16 3 3 51
  4 REAC SPORTISKOLA SE 22 16 0 6 48
  5 KELEN SC 22 14 3 5 45
  6 SOROKSÁR SPORT CLUB 22 9 3 10 30
  7 DOROGI FC 22 7 1 14 22
  8 BUDAÖRS 22 6 3 13 21
  9 DUNAHARASZTI MTK 22 5 2 15 17
  10 VIADUKT SE BIATORBÁGY 22 4 1 17 13
  11 BVSC-ZUGLÓ 22 3 4 15 13
  12 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 22 2 3 17 9
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 22 20 0 2 60
  2 FERENCVÁROSI TC 22 19 2 1 59
  3 UTE 22 19 1 2 58
  4 KELEN SC 22 14 2 6 44
  5 DOROGI FC 22 8 3 11 27
  6 BVSC-ZUGLÓ 22 7 3 12 24
  7 VIADUKT SE BIATORBÁGY 22 7 2 13 23
  8 SOROKSÁR SPORT CLUB 22 5 7 10 22
  9 DUNAHARASZTI MTK 22 6 3 13 21
  10 REAC SPORTISKOLA SE 22 6 0 16 18
  11 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 22 3 4 15 13
  12 BUDAÖRS 22 3 3 16 12
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS FC 26 21 2 3 65
  2 DLA 26 19 3 4 60
  3 ETO FC GYŐR 26 17 3 6 54
  4 ASTRA-ALEF HFC - ÜLLŐ 26 17 3 6 54
  5 MTK HUNGÁRIA FC 26 17 0 9 51
  6 KÉSZ - ST. MIHÁLY FC 26 12 2 12 38
  7 FEHÉRVÁR FC 26 12 2 12 38
  8 KELEN SC 26 11 4 11 37
  9 BUDAÖRS 26 10 4 12 34
  10 HALADÁS-VIKTÓRIA 26 6 6 14 24
  11 FERENCVÁROSI TC 26 6 5 15 23
  12 VESZPRÉM FC USE 26 5 4 17 19
  13 VASAS AKADÉMIA 26 4 5 17 17
  14 FC HATVAN 26 2 3 21 9
               
               
 •   M GY D V P
  1 SZEKSZÁRDI UFC 16 16 0 0 48
  2 PAKSI SE 16 11 0 5 33
  3 BMTE - AIRNERGY FC 16 10 3 3 33
  4 BUDAPEST HONVÉD 16 9 5 2 32
  5 BVSC-ZUGLÓ 16 5 4 7 19
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 16 4 3 9 15
  7 SZENTLŐRINC-SPORTOLDA 16 4 2 10 14
  8 SIÓFOKI BÁNYÁSZ SE 16 3 3 10 12
  9 DUNAÚJVÁROS PASE (törölve) 0 0 0 0 0
  10 BSE PALÓC FARKASOK USE (törölve) 0 0 0 0 0
  11 REAC SISE-FEMINA 16 0 0 16 0
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 SOROKSÁR SC 22 21 0 1 63
  2 ÚJPEST FC 22 20 1 1 61
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 22 15 3 4 48
  4 KAZINCBARCIKAI SC FC 22 11 2 9 35
  5 VASAS AKADÉMIA 22 11 1 10 34
  6 FC HATVAN 22 10 2 10 32
  7 GYULAI AMAZONOK 22 8 3 11 27
  8 NYÍRSÉG NŐI SCE 22 7 4 11 25
  9 MONORI SE 22 7 3 12 24
  10 SZOLNOKI MÁV UFC 22 5 2 15 17
  11 BVSC-ZUGLÓ 22 4 2 16 14
  12 CIGÁND SE 22 1 1 20 4
  13 NAGYMÁGOCS NSE (törölve) 0 0 0 0 0
  14 HAJDÚSZOBOSZLÓI SE (törölve) 0 0 0 0 0
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

COVID19-tájékoztatás
Infók
Női toborzó

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu