VKLA Döntetlenek hétvégéje - edzői beszámolók

MLSZ Országos U19 "A" Csoport - 8. forduló
Vasas Kubala Akadémia - Nyíregyháza Spartacus FC 3-3 (2-1)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 15:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Molnár, Katona, Sztojka (Letenyei, 78.), Farkas B., Szalai (Gyurkó, 87.), Kapornai, Józsa (Riesz, 78.), Juhász (Puskás, 69.), Kiss-Szemán (Rédling, 87.), Szilágyi, Puksa

gólszerzők: Puska (9., 60.), Juhász (36.)

László András, vezetőedző:

- Előzetesen egy nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, mert tudtam, hogy a Nyíregyháza egy szervezetten védekező, fegyelmezett csapat. Hiába rúgtunk 3 gólt és vezettünk 3-szor is a mérkőzésen, a védekezésben elkövetett hibáink miatt ez most csak egy pontra volt elegendő. 


MLSZ Országos U17 "A" Csoport - 2. forduló
Vasas Kubala Akadémia - MTK Budapest 2-0 (2-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 14., szerda 12:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Ménesi, Kovács D., Nagy-Kolozsvári, Wend (Kovács Á., 71.), Petres (Páll, 71.), Faragó, Földi (Kovács K. II., 83.), Gurics (Kovács K. I., 83.), Huszár, Lux, Gáspár (Fullajtár-Horváth, 79.)

gólszerzők: Földi (24., 42.)

Komódi László, vezetőedző:

- Két hasonló stílust képviselő csapat összecsapásából most mi érvényesültünk jobban. Az első félidőben nyújtott kreatív támadó játékunk és a letámadásokból szerzett labdák utáni pontosabb befejezések hozták meg a győzelmet számunkra. Próbált az MTK építkezni, de sokszor már a saját térfelén elhaltak az akciói. Főleg az előre védekezésünkkel tudtunk zavart okozni és a megszerzett labdákból helyzetet kialakítani a rendezetlen MTK-védelemmel szemben. A második játékrész kiegyenlítettebb volt, nagyobb sebességre kapcsolt ellenfelünk, de a támadásokat kontroll alatt tudtuk tartani és nem hibáztunk védekezésben. Nagyon örültem, hogy a jó csapatmunka mellett több játékos is kiváló egyéni megoldásokat és teljesítményt nyújtott.


MLSZ Országos U17 "A" Csoport - 8. forduló
Vasas Kubala Akadémia - Puskás Akadémia FC 1-1 (1-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 09:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Ménesi, Kovács D., Nagy-Kolozsvári, Wend (Fullajtár-Horváth, 63.), Boros, Petres (Páll, 81.), Faragó (Kovács Á., 89.), Földi (Gáspár, 81.), Gurics, Huszár, Lux

gólszerző: Földi (23.)

Komódi László, vezetőedző:

- Az első félidőben a labdabirtoklására és a labda megtartására koncentráltunk, az ehhez szükséges megfelelő irányú támogató mozgásokban és pontos passzokban keveset hibáztunk. Jól ismertük fel a forgatások lehetőségét a Puskás szélekre terelt letámadásaival szemben. Védekezésben megfelelőek voltak az együttműködések, nem tudott kialakítani ellenünk helyzetet a Puskás Akadémia erős támadó párosa. Ha figyelmesebbek vagyunk a helyzeteinknél, kétgólos előnnyel mehetünk volna szünetre. A második játékrészben sajnos már nem tudtuk döntően fenntartani a labda birtoklását, kezdtünk fáradni, ami érthető a sorozatos mérkőzések miatt. A játékhelyzetek megoldásaiban is többet hibáztunk. Egy fölösleges szabálytalanság utáni oldalról beívelt szabadrúgást nem tudtunk kivédekezni, így kiegyenlített ellenfelünk. Talán közelebb álltunk a győzelemhez, de meg kell jegyeznem, hogy kiváló játékosai vannak a felcsúti csapatnak, ezért a döntetlent is nagyra értékelem!


MLSZ Országos U16 "A" Csoport - 8. forduló
Illés Akadémia-Haladás - Vasas Kubala Akadémia 0-0 (0-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 12:00
9700 Szombathely, Szarka Zoltán u.

összeállítás: Bánfalvi, Szabó, Pállai, Forgó, Lukács (Farkas B., 68.), Pócs (Pretz, 91.), Vecsey (Kis, 91.), Herrich, Rab, Szendeff (Necula, 63.), Mező (Kecskés, 63.)

Desits Szilárd, vezetőedző:

- Sajnos az egész hét nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. A mérkőzés is olyan volt, mint a hetünk, így nem érdemeltünk többet, mint a döntetlen.


MLSZ Országos U15 - 24. forduló
Vasas Kubala Akadémia - DVSC-DLA 1-1 (1-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 13:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Maier, Laudán, Móga, Márta, Mérey, Girsik, Kalmár (Kovács Krisztián, 68.), Borgula, Simon, Molnár Cs., Kovács Kristóf

gólszerző: Kalmár (11.)

Nagy Gábor, vezetőedző:

- A mérkőzés első két nagy lehetősége a vendégcsapat előtt adódott. Ezután azonban a mi 20 percünk következett, nyomás alá tudtuk helyezni a Debrecen védelmét és 3-4 alkalommal nagyobbnál nagyobb helyzeteket sikerült kialakítanunk Kalmár 11. percben lőtt gólja mellett. Igazából 10 perc alatt lezárhattuk volna a mérkőzést, de volt, hogy a kapusuk védett 100%-os ziccerben, volt, hogy centikkel lemaradtunk a középre gurított labdákról. Tetszettek a labdaszerzések utáni átmeneteink, mélységi indulásaink. A félidő második felére feljavult a Debrecen, több párharcot nyertek meg a vendégek, egy szögletrúgás után ki is egyenlíthettek volna. A második félidő kiegyenlített játékot hozott rengeteg párharccal. Egy szögletrúgásunk után a kapusuk lehúzta a labdát, majd hosszan indította az egyedüliként elöl lévő centerüket, akit 2:1-ben fogtunk. Nem sikerült a labdát elfejelni, az a támadó elé esett, aki a ziccerben nem hibázott. A hátralévő huszonöt percben mindkét csapat győzelemre játszott, így egy kifejezetten jó iramú, küzdelmes, izgalmas végjáték alakult ki, mindkét csapat előtt adódtak még gólszerzési lehetőségek. Örülök, hogy a fiúk átérezték a múlt heti csúnya vereség súlyát és most egy összeszedett, egységes csapat benyomását keltették. 


MLSZ Országos U14 - 24. forduló
Vasas Kubala Akadémia - DVSC-DLA 0-5 (0-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 11:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Földi, Takács (Erdey, 70.), Keller, Balogh, Lászlóffy, Galaschek (Rieger, 70.), Andresz, Ivády (Alarishi, 70.), Barkóczi, Ottucsák, Horváth (Földes, 64.)

Horváth Gábor, vezetőedző:

- Rögtön az első percben megszerezhettük volna a vezetést, de az ellenfél kapusa bravúrosan védett. Az első félidő nagy része mezőnyjátékkal telt, enyhe vendég mezőnyfölénnyel, de a félidő befejezéséig nem született gól. A második játékrészt nagyon rosszul kezdtük, könnyű gólokat engedtünk a debrecenieknek. Az első félidei stabil védekezésünk már nem működött hatékonyan, rövid idő alatt többgólos hátrányba kerültünk, mi azonban csak helyzetekig tudtunk eljutni. Összességében a tabellát vezető Debrecen ellen az első félidőben jól helyt álltunk, de a szünet utáni megingásainkat jól használta ki a nagyon jó erőkből álló vendégcsapat. 


MLSZ Kiemelt U13 Közép-Nyugat - 18. forduló
Vasas Kubala Akadémia - UTE 0-0 (0-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 18., vasárnap 11:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Esery, Balogh, Rab, Alszegi, Phan, Dévényi, Wébel, Németh N., Gruber, Mónus, Szalai (Barna, Gergely, Polgár, Vata, Kismartoni, Gyuriczky, Ménesi)

Balázs Péter, vezetőedző:

- Bár a mérkőzést nem nyertük meg, mégis egy nagyon jó meccset játszottunk, ahol minden elemében felülmúltuk ellenfelünket. Sajnos ezt a mezőnyfölényt nem tudtuk a kapu előtt érvényesíteni, gólokra váltani, egy pici mindig hiányzott. Egységesen dolgozott a csapat, mindenki beletett mindent ezen a napon, így kell mindig játszani és akkor ezek a meccsek is győzelemmel végződnek.


MLSZ Kiemelt U12 Közép-Nyugat - 18. forduló
Vasas Kubala Akadémia - UTE 3-0 (1-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 18., vasárnap 09:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Ihász, Krikkay, Csaplár, Hirbik, Milkovics, Szabó, Szendeff, Juhász, Hegyes (Varga, Balogh, Strebek, Paksai)

gólszerzők: Hirbik (4., 50.), Szabó (38.)

Angyal Péter, vezetőedző:

- Jó iram volt a mérkőzésen, mindkét csapatnak meg kellett küzdeni minden labdáért. Rögtön a találkozó elején kidolgoztunk két nagy helyzetet, amiből a másodikat be is rúgtuk. Bátran játszottunk, folyamatosan veszélyesek voltunk az ellenfél kapujára, de a félidőig nem sikerült növelnünk az előnyünket. A csapat védekezése stabil volt, bíztam benne, hogy egy második góllal sikerül "lezárni" a mérkőzést. Szerencsére jött is a találat a félidő elejére, sőt a hajrában a harmadik gólunkat is megszereztük. Örülök annak, hogy csapatként egységesek voltunk támadásban és védekezésben is, így jól kiegészítettük egymást az UTE veszélyes támadásainál. Gratulálok a csapatnak, bízom benne, hogy így folytatjuk tovább!


Női NB II. Keleti csoport - 22. forduló
Soroksár SC - Vasas Kubala Akadémia 7-1 (2-1)
zártkapus felkészülési mérkőzés
2021. április 16., péntek 19:45
1101 Budapest, Kismartoni út 4.

összeállítás: Bánovics (Janecz, 61.), Kiss (Hegedűs, 46.), Fehér (Biros, 67.), Csáki-Zeke, Kriskó (Hámori, 46.), Cavicchiolo, Elek, Turcsányi (Horváth, 83.), Papp, Molnár (Kovács, 46.)

gólszerző: Papp (23.)

Hámori Ferenc, vezetőedző:

- A bajnokság egyik nagy esélyesével találkoztunk ebben a fordulóban. Jól kezdtük a mérkőzést, talán egy kicsit meg is leptük ezzel ellenfelünket. Nekünk adódott az első nagy lehetőségünk is, amit azonban nem sikerült gólra váltani. Ezután kezdte átvenni az irányítást a hazai csapat, amit az első félidőben nagy energiák mozgósítása árán még sikerült kompenzálnunk. Kimondottan nagy iramú mérkőzés volt, amihez ameddig tudtunk, alkalmazkodtunk, de ahogy teltek a percek, úgy fokozatosan kijött a két csapat közti tudásbeli és fizikális különbség. Gratulálunk a Soroksár csapatának a győzelemhez. Jár az elismerés a játékosainknak is, mert a nagyarányú vereség ellenére is mindent megtettek a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.


Leány U19 Kiemelt csoport - 21. forduló
Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 1-7 (0-4)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 17., szombat 17:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Karácsonyi (Somogyi, 80.), Kotricz, Kriskó (Kardos, 46.), Lévay (Szabó, 46.), Rabatin, Hegedűs, Kiss, Patonay, Molnár, Cavicchiolo (Szatmári, 65.), Biros (Ádám, 65.)

gólszerző: Kotricz (58.)

Kollár Péter, vezetőedző:

- Sajnos elért minket egy sérülés- és betegséghullám, de akik el tudnak jönni a mérkőzésekre, azok a játékosok mindent megtettek a csapatért és ez mindennél többet jelent. Nem adjuk fel, küzdeni fogunk, mert a helyezésünk nem tükrözi sem a játéktudásunkat, sem a lányok hozzáállását.


Leány U16 HNP Dél-Nyugati csoport - 18. forduló
Szentlőrinc-Sportolda - Vasas Kubala Akadémia 0-2 (0-1)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. április 18., vasárnap 14:00
7940 Szentlőrinc, Március 15. tér

összeállítás: Pető, Papp, Timon (Fenyő, 48.), Garay (Barát, 35.), Mecséri (Rónavölgyi, 52.), Kotricz (Somogyi, 30.), Major, Olajos (Singh-Bahadur, 28.), Ádám (Harsányi, 33.)

gólszerző: Mecséri (40.), Major (67.)

Kollár Péter, vezetőedző:

- Hetek óta érezzük, hogy tudunk meglepetést okozni. Rengeteget fejlődtek a lányok, ami már eredményekben is megmutatkozik. A védekezésünk rendben van, a támadások is alakulnak, s bár csak a helyzeteink töredékét értékesítettük, de így is stabilak voltunk, ennek köszönhetjük a győzelmünket. Öröm látni, hogyan fejlődnek és lesznek egyre jobbak a játékosok.

2021.04.19. 15:14

Vissza

 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 8 1 2 25
  2 ETO FC GYŐR 11 8 1 2 25
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 2 2 23
  4 DVSC-DLA 11 6 2 3 20
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 6 1 4 19
  6 BUDAPEST HONVÉD - MFA 11 6 0 5 18
  7 MTK BUDAPEST 11 5 1 5 16
  8 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 5 0 6 15
  9 DVTK 11 2 4 5 10
  10 MOL FEHÉRVÁR FC 11 2 1 8 7
  11 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 1 3 7 6
  12 PAKSI FC 11 1 2 8 5
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 10 0 1 30
  2 BUDAPEST HONVÉD - MFA 11 9 0 2 27
  3 MOL FEHÉRVÁR FC 11 6 1 4 19
  4 DVTK 11 6 1 4 19
  5 MTK BUDAPEST 11 6 0 5 18
  6 DVSC-DLA 11 5 2 4 17
  7 FERENCVÁROSI TC 11 5 2 4 17
  8 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 5 1 5 16
  9 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 4 2 5 14
  10 ETO FC GYŐR 11 2 2 7 8
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 2 1 8 7
  12 PAKSI FC 11 0 0 11 0
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 8 1 2 25
  2 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 8 1 2 25
  3 BUDAPEST HONVÉD - MFA 11 8 0 3 24
  4 ETO FC GYŐR 11 6 3 2 21
  5 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 6 2 3 20
  6 DVSC-DLA 11 6 1 4 19
  7 MTK BUDAPEST 11 5 1 5 16
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 4 2 5 14
  9 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 3 0 8 9
  10 PAKSI FC 11 2 2 7 8
  11 DVTK 11 1 2 8 5
  12 MOL FEHÉRVÁR FC 11 1 1 9 4
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 23 19 3 1 60
  2 BUDAPEST HONVÉD - MFA 22 19 1 2 58
  3 DVSC-DLA 26 16 5 5 53
  4 UTE 27 15 4 8 49
  5 MTK BUDAPEST 23 15 1 7 46
  6 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 13 4 7 43
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 25 12 4 9 40
  8 FERENCVÁROSI TC 23 11 3 9 36
  9 MOL FEHÉRVÁR FC 27 11 3 13 36
  10 ETO FC GYŐR 23 11 2 10 35
  11 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 8 4 12 28
  12 DVTK 26 7 7 12 28
  13 PAKSI FC 25 8 3 14 27
  14 PMFC 26 4 1 21 13
  15 KTE LA 27 2 3 22 9
  16 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 25 2 2 21 8
 •   M GY D V P
  1 DVSC-DLA 26 21 2 3 65
  2 BUDAPEST HONVÉD - MFA 27 20 3 4 63
  3 FERENCVÁROSI TC 25 17 6 2 57
  4 ETO FC GYŐR 26 15 5 6 50
  5 PUSKÁS AKADÉMIA FC 26 15 3 8 48
  6 PMFC 26 13 2 11 41
  7 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 25 12 2 11 38
  8 MOL FEHÉRVÁR FC 26 10 5 11 35
  9 DVTK 27 10 5 12 35
  10 VASAS KUBALA AKADÉMIA 27 10 3 14 33
  11 MTK BUDAPEST 26 9 2 15 29
  12 PAKSI FC 25 9 1 15 28
  13 KTE LA 27 7 4 16 25
  14 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 25 6 4 15 22
  15 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 25 5 3 17 18
  16 UTE 27 3 2 22 11
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 21 18 1 2 55
  2 UTE 20 16 2 2 50
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 20 14 3 3 45
  4 REAC SPORTISKOLA SE 20 14 0 6 42
  5 KELEN SC 21 13 3 5 42
  6 SOROKSÁR SPORT CLUB 19 7 3 9 24
  7 DOROGI FC 20 6 1 13 19
  8 BUDAÖRS 18 5 2 11 17
  9 DUNAHARASZTI MTK 18 5 2 11 17
  10 VIADUKT SE BIATORBÁGY 21 4 1 16 13
  11 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 18 2 3 13 9
  12 BVSC-ZUGLÓ 20 2 3 15 9
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 21 19 0 2 57
  2 FERENCVÁROSI TC 21 18 2 1 56
  3 UTE 21 18 1 2 55
  4 KELEN SC 21 14 1 6 43
  5 DOROGI FC 20 7 3 10 24
  6 VIADUKT SE BIATORBÁGY 21 7 2 12 23
  7 DUNAHARASZTI MTK 21 6 3 12 21
  8 BVSC-ZUGLÓ 21 6 3 12 21
  9 SOROKSÁR SPORT CLUB 20 4 6 10 18
  10 REAC SPORTISKOLA SE 21 5 0 16 15
  11 BUDAÖRS 19 3 3 13 12
  12 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 19 2 4 13 10
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS FC 21 18 2 1 56
  2 DLA 21 16 2 3 50
  3 ASTRA-ALEF HFC - ÜLLŐ 19 14 2 3 44
  4 ETO FC GYŐR 22 13 3 6 42
  5 MTK HUNGÁRIA FC 18 13 0 5 39
  6 KELEN SC 22 9 3 10 30
  7 KÉSZ - ST. MIHÁLY FC 20 9 2 9 29
  8 BUDAÖRS 21 7 4 10 25
  9 FEHÉRVÁR FC 20 6 2 12 20
  10 HALADÁS-VIKTÓRIA 18 5 5 8 20
  11 FERENCVÁROSI TC 21 5 4 12 19
  12 VESZPRÉM FC USE 21 4 3 14 15
  13 VASAS AKADÉMIA 20 4 3 13 15
  14 FC HATVAN 22 2 1 19 7
               
               
 •   M GY D V P
  1 SZEKSZÁRDI UFC 14 14 0 0 42
  2 PAKSI SE 14 10 0 4 30
  3 BUDAPEST HONVÉD 15 8 5 2 29
  4 BMTE - AIRNERGY FC 13 8 3 2 27
  5 BVSC-ZUGLÓ 15 4 4 7 16
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 15 4 3 8 15
  7 SZENTLŐRINC-SPORTOLDA 15 4 2 9 14
  8 SIÓFOKI BÁNYÁSZ SE 14 2 3 9 9
  9 DUNAÚJVÁROS PASE (törölve) 0 0 0 0 0
  10 BSE PALÓC FARKASOK USE (törölve) 0 0 0 0 0
  11 REAC SISE-FEMINA 13 0 0 13 0
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 SOROKSÁR SC 21 20 0 1 60
  2 ÚJPEST FC 20 18 1 1 55
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 22 15 3 4 48
  4 FC HATVAN 20 10 2 8 32
  5 KAZINCBARCIKAI SC FC 21 10 2 9 32
  6 VASAS AKADÉMIA 20 9 1 10 28
  7 GYULAI AMAZONOK 21 7 3 11 24
  8 MONORI SE 20 7 2 11 23
  9 NYÍRSÉG NŐI SCE 21 6 4 11 22
  10 SZOLNOKI MÁV UFC 21 5 3 13 17
  11 BVSC-ZUGLÓ 20 4 1 15 13
  12 CIGÁND SE 20 1 1 18 4
  13 NAGYMÁGOCS NSE (törölve) 1 0 1 0 0
  14 HAJDÚSZOBOSZLÓI SE (törölve) 0 0 0 0 0
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

COVID19-tájékoztatás
Infók
Női toborzó

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu