U10 73 csapat közül harmadik helyezés az V. Voyage Kupán

U10 - V. Voyage Kupa országos döntő

Budafoki Sportcsarnok, 2017.04.08.

Az V. Voyage Kupa szombati országos döntőjén 8 csapat vett részt, két 4-es csoportban. A mi csoportunkban a Dunaharaszti, a Kiskunhalasi-Szilády és az FC DAC 1904 csapatai képviseltették magukat.

Az első mérkőzésen a Dunaharaszti együttese volt az ellenfelünk, ahol bár domináltunk a mérkőzésen, de lassan, körülményesen játszottunk, melyet az ellenfél ki is használt, és egy labdavesztést követően megszerezte a vezetést, amelyet a mérkőzés végéig meg is őrzött.

A második mérkőzésen a Szilády csapata ellen már a megbeszéltek szerint gyorsabb és bátrabb játékot nyújtottunk, ahol bár csak 1 gólos, mégis magabiztos győzelmet arattunk.

A csoport utolsó mérkőzésén a Dunaszerdahely csapatával küzdöttünk meg, ahol a továbbjutás megszerzése volt a tét. Itt folytatódott, sőt felülmúltuk a második mérkőzésen mutatott játékunkat, hiszen ezt a meccset hátrányból sikerült megfordítani, ezért külön megdicsérném a csapat hozzáállását és akaraterejét!

Csoportelsőként a másik csoport második helyezettjével, a Szanda Focisulival találkoztunk az elődöntőben. Itt már felfokozott hangulatban zajlott a mérkőzés, ami több játékos teljesítményén negatív mértékben meg is mutatkozott. Nem játszottuk a saját játékunkat, kapkodtunk, idegesek voltunk, nem mertük megcsinálni a cseleket, és ezeken a bekapott gól sem segített, de a küzdeni akarást nem lehet kifogásolni, hiszen az utolsó másodpercekig hajtottak a gyerekek. Az egyenlítő találatot végül nem sikerült „bekotorni”, így a bronzmeccsen a Szilády csapatával játszottunk ismét. A rendkívül csalódott gyerekeket néhány perces beszélgetés után kellett újra a pályára küldenem, ami szerencsére hatott is, hiszen tiszta szívvel és fejjel játszva, végig dominálva (igaz, most nem a rendes játékidőben, hanem „csak” büntetőkkel..) sikerült feljutni a dobogó alsó fokára.

Összességében rendkívül elégedett voltam a gyerekek mutatott teljesítményével és hozzáállásával, és úgy gondolom jogosan értük el az összesen 73 csapatos Voyage Kupa 3. helyét! Külön öröm számomra, hogy kapusunk, Vörösmarty Péter lett az országos döntő Legjobb Kapusa!

Gratulálok a csapatnak! Gratulálok az ellenfeleknek, és további sok sikert kívánok!

Hajrá Vasas Kubala!

Eredmények:

Vasas Kubala Akadémia – Dunaharaszti 0:1
 

Vasas Kubala Akadémia – Kiskunhalasi-Szilády 1:0
Gólszerző: Kárász Benjámin

Vasas Kubala Akadémia – FC DAC 1904 2:1
Gólszerző: Schmidt Veronika, György Julian

Elődöntő: Vasas Kubala Akadémia – Szanda Focisuli 0:1
 

3. helyért: Dunaharaszti MTK – Vasas Kubala Akadémia 1:1 (büntetőkkel 2:1)
Gólszerző: György Julian, büntetők: Tánczos Adorján, Kárász Benjámin

Játékosok:
Vörösmarty Péter – Kárász Benjámin, Ulviczki Tamás, Rabatin Zsófia, Tánczos Adorján, Andresz Vilmos, Schmidt Veronika, György Julian, Váradi Sándor

2017.04.13. 17:11

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu