U12 A 2017. évi Danone Kupán szerepeltek csapataink

Az idei Danone Focikupa a hagyományokhoz híven U12-es korosztályú labdarúgók számára lett megrendezve, így természetes volt, hogy a Vasas Kubala Akadémia mindkét bázisa képviselteti magát a rangos eseményen.

Fiatal tehetséges játékosunk, Burger Botond foglalta össze a torna részleteit:

-Egy nagyon színvonalas tornán vehettünk részt, ahol az első két meccsen nagyon jól játszottunk, de a harmadik - UTE elleni - mérkőzésen nem sikerült nyerni, döntetlen lett az eredmény. Emiatt rosszabb gólaránnyal jutottunk csoport másodikként az elődöntőbe, ahol a Vasas Kubala Akadémia pasaréti csapatával játszottunk. Büntetőkkel kaptunk ki, így a döntő az UTE csapata és a Vasas Pasarét csapata között játszódott. Nagyon szurkoltunk a Pasának, de az UTE volt a szerencsésebb, a párharcban ők jutottak tovább.

A meccsek során elkövetett hibáinkat kielemeztük, sajnos a torna nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, viszont erős ellenfelekkel játszhattunk, amit nagyon élveztünk. A mérkőzéseken elkövetett hibáinkból tanultunk, és tovább dolgozunk! A rendezvény végén minden játékos kapott névre szóló oklevelet, számunkra ez is a remek szervezést mutatja, fantasztikus hangulatú, profi torna volt, köszönjük. Hajrá Vasas!

2017.06.01. 16:08

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu