U19 A Fradi ellen megszakadt a jó sorozat

FTC-Vasas Kubala Akadémia 4-0 (1-0)

Népliget, 2016.09.24., 10 óra

Lőrincz P. -  Kiss B., Takács Zs., Csibra D. – Szabó B.,  Kovács M., Rákos B., Rabatin R., Pápai M. - Erdélyi Zs., Borvető Á.

Cserék: Gergye D. – Rákos B. helyett a 46. perc, Filipovic M. – Erdélyi Zs. helyett 72. perc, Garai Á. – Rabatin R. helyett 72. perc, Dolhai G. – Kovács M. helyett 81. perc és György N. – Borvető Á. helyett 81. perc

Gólszerzők: Szalka D. 37. perc Csernák M. 46., 70. perc, Pergel B. 80. perc

Schindler Szabolcs, vezetőedző:

Sajnos megszakadt a jó sorozatunk, mert nem tudtunk úgy teljesíteni a Ferencváros ellen, mint azt tettük az előző mérkőzéseken. Jól kezdtük a mérkőzést, igaz negyed óra után két góllal is vezethettünk volna, ha kihasználjuk a nagy lehetőségeinket. A hazaiak végig nagy iramot diktáltak, folyamatosan letámadtak bennünket már a pálya középső harmadában. Fegyelmezetten és zártan védekeztünk a félidő nagy részében. A Ferencváros azt játszotta, amire egész héten készültünk, a szélekről beadott labdákkal próbálták veszélyeztetni a kapunkat. A legrosszabbkor kaptuk a gólt, amikor láthatóan átvettük a mérkőzés irányítását. Több taktikai hibát is vétettünk az első félidőben, aminek következtében sajnos egygólos hátrányba kerültünk.

A félidőben változtattunk a felállási formánkon, annak érdekében, hogy megfordítsuk a mérkőzés állását. Sajnos ebből semmi sem valósult meg, mert egy figyelmetlenség következtében a második félidő első percében gólt kaptunk. Kétgólos hátrányban sem álltunk be védekezni, hanem bátran támadtunk a szépítés reményében. A félidő közepén Kiss Balázs a tizenhatoson belül bíztató helyzetben ütközött össze a Fradi kapusával, a játékvezető és segítője közel álltak az esethez és szögletet ítéltek. Talán ez a szituáció megfogta a csapatot, mert sokat támadtunk ugyan, de a hazaiak kapuja előtt nem voltunk olyan határozottak, mint a korábbi mérkőzéseken. El kell ismernünk, hogy ezen a napon, mind támadásban, mind védekezésben sokkal kevesebbet nyújtottunk, mint az előző mérkőzéseken és ez meghatározta a mérkőzés végeredményét. Minden sorozat véget ér egyszer, elemeznünk kell a játékunkat, és le kell vonnunk a megfelelő következtetéseket annak érdekében, hogy legközelebb jobbak legyünk. Felesleges sokáig szomorkodnunk, mert jövő héten újabb nehéz mérkőzés következik. Tudomásul kell vennünk, hogy ebben a kiélezett bajnokságban a 85 %-os teljesítmény kevés a pontszerzéshez! 

Hajrá Vasas Kubala!

2016.09.26. 09:32

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu