U19 A második félidőben kiegyenlítetté tettük a mérkőzést

Vasas Kubala Akadémia - MTK 1-3 (0-2)

Fáy utca, műfüves pálya 2016.05.21. 10 óra

Lőrincz P. - Tóth O., Szilágyi Z., Kleisz M., Major M. - Durso G., Mendebaba  Sz., Micsinai M. - Fodor D., Horváth P., Kovács D.

Cserék: Erdélyi Zs. - Szilágyi Z. helyett a 43. perc, Rabatin R. - Mendebaba Sz. helyett a 46. perc, Borvető Á.  - Horváth P. helyett az 57. perc, Danyis J. - Micsinai M. helyett 70. perc és Kerék A. - Fodor D. helyett a 70. perc

Gólok: Borvető Á. 66. perc, illetve Szerencsi M. 35., 50. perc, Tóth L. 41. perc

Vezetőedző:

A szerdai mérkőzéshez képest több poszton is változtattunk annak érdekében, hogy frissebb csapattal léphessünk pályára az MTK ellen. Az első tíz percben feljebb toltuk a védekezésünket, megpróbáltuk letámadni az ellenfelet a támadó térfélen, annak érdekében, hogy gólt szerezhessünk. A lehetőségünk megvolt a gólszerzésre, hiszen egy mélységi bejátszás után Fodor Dániel léphetett ki ziccerben, de a vendégek védője megállította a tizenhatoson belül. Sajnos a továbbiakban már nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy elterveztük, mert nagyon hosszúak voltunk védekezésben. Folyamatosan úton voltunk, nem tudtuk felvenni a középpályán jól "forgó" ellenfél játékosait, akik folyamatosan létszámfölényt alakítottak ki.  Amit a mérkőzés előtt elterveztünk, abból szinte semmi sem valósult meg, mert az első játékrészben nagyon tompák voltunk. A második vendég gólnál Szilágyi Zoltán megsérült, akit le kellett cserélnünk.

A félidőben átszerveztük a csapatot, mert amit az első félidőben láthattunk az nagyon gyenge volt. Védő hiányában kockáztattunk, középpályást vittünk vissza a védelembe, hogy könnyebben építhessük a támadásainkat. A semmiből ismét gólt rúgott a vendégcsapat, ami sajnos eldöntötte a mérkőzés végeredményét. Késve ugyan, de az utolsó harminc percben elkezdtünk focizni, ami kiegyenlítetté tette a mérkőzést. Folyamatosan a vendégek térfelén zajlott a játék, mert mindent egy lapra feltéve támadtunk, aminek meg is lett az eredménye. Először Erdélyi Zsolt hagyott ki "ordító" helyzetet, majd Micsinai Miklós remek szögletéből Borvető Áron szerezte meg a szokásos gólját. Az első félidei teljesítményünkre nem lehetünk büszkék, de a második félidő bizonyos szakaszaiban megmutattuk, hogy nem véletlenül vagyunk a felsőházban. Kritikusnak kell lennünk önmagunkkal, hogy az utolsó három fordulóban elérjük a céljainkat!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.05.23. 13:43

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu