VKLA Akadémiánk játékosai önkéntesként vesznek részt az idei Boccia versenyen

A Vasas Kubala Akadémia karitatív programja hagyománynak számít, hiszen évek óta látogatunk különböző intézményeket, eseményeket. Célunk, hogy segítsük az év minden napján áldozatos munkát folytató nevelők, szociális munkások, segítők, pedagógusok tevékenységét. Amellett, hogy fontosnak tartjuk mindezt, nevelő célzata is van a programunknak, mellyel a nálunk sportoló fiataloknak szeretnénk példát mutatni, a szemléletüket formálni.
A Pető Intézetből integrálódó gyermekek egész életét végigkíséri az akarás, a küzdés és a játék, így teljes mértékben azonosulni tudnak az Akadémia filozófiájával. Célunk olyan közös programok létrehozása, ahol egyrészt a fiatalok sportélményekben részesülnek - erősítve ezzel a hovatartozás érzését, egy csapat tagjává válását - másrészt aktív, tevőleges tagjai lehetnek az akadémiai életnek, értéket teremtve, formálva az Akadémiáról alkotott képet.
Fiatal játékosaink számára nem ismeretlen a Pető Intézet, hiszen évek óta rendszeres látogatók vagyunk a karácsonyi időszakban. Ezúttal a 2017-es idei Boccia versenyen veszünk részt, mely a Vasas Folyondár utcai Sport és Táncközpont  tornatermében zajlik szeptember 23-24-én. Akadémiánk játékosai önkéntesként fognak segédkezni a verseny lebonyolításban.
A sportágban sikerekkel büszkélkedhetünk, hiszen az athéni paralimpián megszerzett bronzérem mellett Európa-bajnoki cím, világbajnoki ezüstérem és világkupa aranyérem is öregbíti a magyar sportolók hírnevét.

2017.09.21. 11:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu