VKLA Bajnoki mérkőzések: U12-U15

 

U15

Vasas Kubala Akadémia – Bozsik Akadémia 5:2 (3:1)

Budapest, Pasaréti út 11-13., 2013.03.09. 13:00 óra

Összeállítás:

Varszámisz – Bagi, Egyed, Micsinai, Halász – Ferenczi-Bakó, Tóth, Bakó – Kovács, Pataki, Komódi

Cserék: Honti, Fritz, Láng, Rozgonyi.

Gólszerzők: Ferenczi-Bakó, Kovács ( 2 ), Honti, öngól

Pintér Tamás, vezetőedző:

Az őszi vereségért akartunk visszavágni nyírségi sportbarátainknak, bár, a mérkőzés előtti készülődésbe vegyült izgalom is. Az első játékrészben aktív, és hatékony letámadásunk eredményeként sokat birtokoltuk a labdát, gyakorlatilag felborult a pálya, annyit támadtunk. Kovács Dávid vezérletével sorra vezettük a veszélyes támadásokat, és a 20. percben egy formás akció végén Ferenczi-Bakó juttatta kapuba a labdát (1-0). Sorjáztak a támadásaink, ellenfelünk levegőt is alig kapott, de a nagyobbnál nagyobb helyzetek is kimaradtak. A 31. percben Kovács egyéni akcióból szerzett pimasz gólt (2-0), négy perccel később szintén támadónk volt erőszakos, és középre lőtt labdáját az egyik vendégvédő a saját kapujába továbbította (3-0). Pár perccel később szépített ellenfelünk (3-1), de ez csak szépségtapasznak tűnt. Fordulás után, lassult a tempó, egy középpályán elpasszolt labda után újabb gólt szerzett a nyíregyházi csapat (3-2), aztán folytatódott a Kovács-show, cserejátékosaink új lendületével. A 63. percben Micsinai szöglete után fejjel csúsztatta kapuba a labdát (4-2), majd a vége előtt egy perccel Hontit hozta kihagyhatatlan helyzetbe (5-2). A mérkőzés nagy részében ráerőltettük akaratunkat ellenfelünkre, az első félidőben kifejezetten szépen, stílusosan játszott a csapat, volt vezéregyéniség a csapatban. Védekezésünkben akadtak hibák, de végig kezdeményezőek voltunk ebben a szegmensben is.

Hajrá VASAS! Hajrá KUBALA!

 

U14

Vasas Kabala Akadémia-FTC 0-2 (0-1)

Pasaréti sportcentrum, műfüves pálya, 2013.03.09. 15:00 óra

Összeállítás:

 Fodor- Kristály,Kiss,Bálint,Csibra- Kemerle,Szabó,Rabatin- Farkas,Gál,Gulyás

Csere: György, Hajnal, Katona,

Gól:

Komódi László, vezetőedző:

Nehéz értékelni ezt a mérkőzést, mert a labdabirtoklásban és a játék felépítésében is jobbnak bizonyultunk, de mégsem bírtuk feltörni a FTC nagyon zárt és egyszerű védekezését. Hiányzott a kreativitás és váratlan egyéni játék a támadó zónában. Még mindig lassan járatjuk a labdát és az átadások ereje is kritikán aluli. Néhány játékosomtól sokkal többet várok. Motiváció és az érzelmi töltés is csak pár játékoson látszott. Hiszek a stílusjegyekben és én ezt nem adom fel! Köszönjük Szentendrei Tibornak és a kis szurkoló csapatnak a hangos szurkolást! 

 

U13

Vasas  Kubala  Akadémia-Bozsik Akadémia   2:2

Budapest Pasaréti út, 2013.03.09. 11:00 óra

Összeállítás:

Molnár – Bodnár , Czibulya, Radnó,  Csongvai – Banka, Csalár, Módly – , Szabó, Hámori,Bencze.

Csere: Moró, Kristály, Kacsó.

Gól: Bencze,Módly.

Nagy Norbert, vezetőedző:

Egy igen agresszív csapat ellen játszottunk, akik folyamatosan letámadtak minket és ezzel megnehezítették a labdakihozatalainkat. Próbáltuk hátulról felépíteni a támadásainkat, de ez csak kevés alkalommal sikerült és az is inkább csak az első játékrészben. Inkább a küzdelem dominált a mérkőzésen, ami elvette az energiánkat az „építő” jellegű futballtól, amivel nekünk az ellenfeleink fölé kellene kerekednünk. Ebből is tanultunk és úgy gondolom fogunk mi még sokkal jobban is játszani, mint a mai napon. Voltak jó egyéni teljesítmények a csapatban, de összességében a csapatot a küzdelem miatt tudom megdicsérni. Kis szerencsével megnyerhettük volna ezt a mérkőzést, de az igazsághoz tartozik, hogy a végén akár ki is kaphattunk volna. A második gólunk egy gyönyörűen felépített támadásból született, ebből kellene sokkal több. Gratulálok a srácoknak.

HAJRÁ VASAS KUBALA!!!!!!!

 

U12

Vasas Kubala Akadémia- FTC 0:4 (0:2)

Pasarét, műfüves pálya, 2013.03.09. 09:00 óra

Összeállítás:

Bánfalvi D. –Kovács D., Mogyorósi V., Dankó M., Puskás Zs. – Baráth G., Váradi M., Halmai Á. –.Belső M., Kálnoki-Kis Zs., Pigler B.

Csere:

Hegyes Z.-Kálnoki-Kis Zs. helyett a 40. percben, Nagy Zs-Váradi M. helyett, Németh R.-Kovács D. helyett  a 45. perben, Kovács O.-Belső M. helyett az 51.percben

 Gól: -

Harmati Tamás, vezetőedző:

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést sokat birtokoltuk a labdát, bátran kezdeményeztünk, és szép összjátékokat alakítottak kis a srácok, „csak” a gól hiányzott a játékunkból. Aztán jött egy szabadrúgás, ami megváltoztatta a mérkőzés képét, kezdtünk kapkodóvá, türelmetlenné válni. A félidő végén egy a védőharmadban eladott labdából már kétgólos előnyre tett szert a Fradi, és innen már végképp nem tudtuk játszani a saját játékunkat. A második félidőre sem tudtunk megújulni, így ellenfelünk újabb két góllal teljesen eldöntötte a találkozó sorsát.  Összességében, ha az első 15 percben sikerül a jó játékot gólra is váltani, akkor talán nehezebb dolga lehetett volna fizikálisan és mentálisan is erős FTC-nek. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala!

2013.03.11. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu