U17 Baranyi Bence értékelése az újpesti győzelemről

Baranyi Bence kezdő játékosként lépett pályára az Újpesti Torna Egylet együttese ellen. U17-es csapatunk játékosa összefoglalta gondolatait a Tábor utcai felkészülési mérkőzésről.

-Pénteken az Újpest elleni idegenbeli mérkőzéssel lejátszottuk az utolsó felkészülési meccsünket a szezon kezdete előtt. Fontos volt, hogy az első bajnoki találkozó előtt kellő önbizalmat szerezzünk és úgy gondolom, hogy az Újpest elleni mérkőzés tökéletes volt erre.

Az összecsapás első fele nem nekünk kedvezett, hiszen első játékrészben az újpestiek szerezték meg a vezetést.

-Az első félidőben rengeteg futással és nagyon masszívan játszott az ellenfél. Nehéz volt a védelmük mögé kerülni, mert jól zárták a területeket. Ennek ellenére néhányszor sikerült őket átjátszani és ezekből adódtak is lehetőségeink, melyeket sajnos még kihagytunk.A félidő végére egy kontrából az Újpest szerezte meg a vezetést és ezzel az eredménnyel mentünk a szünetre.

Bencze Zsolt vezetőedző magabiztos utasításokkal ellátva engedte vissza játékosait a pályára a szünetet követően, ennek pedig hamar meg is lett az eredménye.

-A félidőben az edzőnk azt kérte tőlünk, hogy emeljük fel a fejünket a bekapott gól után is és játsszunk felszabadultan, hiszen ez egy felkészülési mérkőzés. A második félidőben sokkal koncentráltabban és nagyobb fokozaton játszottunk, ez pedig meg is látszott a pályán. Rögtön a játékrész elején egy mélységi indítás után megszereztük az egyenlítő találatot. Ezután jöttek sorra a helyzetek, melyekből még három gólt tudtunk szerezni.

Fontos győzelem volt ez a csapatnak a bajnoki rajt kezdete előtt, a játékosok pedig szeretnék a bajnoki mérkőzésekre is átvinni ezt a lendületet a siker érdekében.

-Úgy gondolom, hogy ez a találkozó nagyon jó erőfelmérő volt a Győr elleni első bajnoki mérkőzés előtt. Remélhetőleg ott is ilyen játékkal és hozzáállással fogunk tudni játszani, mert akkor egy jó eredményt érhetünk el!

2016.08.24. 11:59

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu