U17 Bencze Zsolt beszámolója a hétvégi, Debrecen elleni bajnokiról

Vasas Kubala Akadémia - DVSC 1-2 (0-0)

Fáy utca, műfüves pálya, 2017.03.04., 14:00 óra

Összeállítás: Benke A. - Micheller T., Opavszky B., Arday D., Győri O. - Delea Z., Szabó L., Erős N. - Torvund A., Nagy Z., Takács E.

Csere: Béla D., Módly M., Deák S., Szalai B., Eichenvalder R., Tóth R., Tóth D.

Gól: Erős N.

Bencze Zsolt vezetőedző:

Első félidőben kisebb hibáktól eltekintve megfelelően játszottunk. Az ellenfelünk a megszerzett labdákból próbált gyors támadásokat befejezni, de ezeket elég jól kontroláltuk. A második félidőben egyre pontatlanabbak lettünk, ennek ellenére egy fantasztikus kontra után Erős Noel gyönyörű találatával megszereztük a vezetést. A vezetésünk után nem sokáig örülhettünk, mert az ellenfelünk egyenlített. A gól után próbáltunk támadni és gólt szerezni, de nem volt bennünk elég átütő erő, hogy újra megszerezzük a vezetést. Nem sokkal a vége előtt egy röviden kifejelt labda egy debreceni játékos elé került, aki a kapunkba passzolta és ezzel a találattal eldöntötte a három pont sorsát.

A jelenlegi bajnoki lebonyolítási rendszer alapján nagy teher van a korosztály játékosain, ez felnőtt szinten is óriási nyomás, nem hogy 16-17 éves gyerekeknek, de igyekszünk ezzel is megküzdeni.

Hajrá Vasas Kubala!

2017.03.06. 10:07

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu