U19 Borvető Áron értékelte az elmúlt heti bajnoki meccseket

Sűrű volt a heti programotok, két bajnoki mérkőzést játszottatok a tavaszi felsőház fordulói közül.

-A héten két meccsünk is volt. Szerdán a Fradit fogadtuk és nagyon motiváltak voltunk, mert tudtuk, hogy most javíthatunk az elmúlt pár hét rossz teljesítménye után. A meccsen fegyelmezetten játszottunk, nem engedtük kibontakozni a Fradit, mi voltunk veszélyesebbek a kapura is. Ennek köszönhetően meg is szereztük a vezetést a félidő első felében.

A gól a te nevedhez fűződik és fontos momentum volt, hisz adott egy lökést a csapatnak.

-Koko remek passzt adott nekem a szélről, amit sikerült gólra váltanom. Nálunk az előny és nekünk volt még több helyzetünk a félidőben, de gólt nem sikerült szereznünk.

A mérkőzés második játékrészében viszont sikerült tovább növelnetek az előnyötöket.

-A második félidőben folytattuk a fegyelmezett játékunkat és egy tizenegyesnek köszönhetően - amit Koko értékesített - már 2:0-ra vezettünk. A Fradi 10 emberrel játszotta tovább a mérkőzést, így mi rengeteg helyzetet alakítottunk ki a végére, amiből egyet Kiss Balázsnak sikerült berúgnia. 3:0-ra nyertünk és örültünk a győzelemnek, de a mérkőzés után már mindenki a szombati MTK elleni meccsre készült.

Ez biztos volt, hiszen a felsőházban az MTK ellen korábban Agárdra utaztatok, azt a mérkőzést pedig senki nem felejti el egyhamar.

-Szombaton, kicsit frissítve a csapaton, az MTK-t fogadtuk. Sokat kivett belőlünk az FTC elleni meccs, de mindenképp meg akartuk lepni a most esélyesebb MTK-t.

Sajnos ez most nem sikerült...

-Az első félidőben nem tudtuk megvalósítani, amit akartunk. Rengeteg hibával játszottunk, ezért a félidőben már 2:0 volt az állás. A második félidőre úgy mentünk ki, hogy megpróbáljuk ledolgozni a hátrányt, de  még egy gólt kaptunk. Még Miki jól elvégzett szögletéből sikerült szépítenem, de több gólt már nem tudtunk lőni.

A munka folytatódik tovább és van még lehetőség pontokat szerezni.

-A hetet felemás érzésekkel zártuk, de van hátra 3 meccs, amiből szeretnénk kihozni a  maximumot, hogy jól zárjuk az évet. A szombati meccsen sajnos megsérült Szilágyi Zoli, ezért innen is szeretnék neki jobbulást kívánni az egész csapat nevében. Várunk vissza!

2016.05.24. 16:56

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu