U19 Csibra Dániel értékelte az MTK elleni bajnoki sikert, és a hétközi felkészülési mérkőzést

U19-es csapatunk hétvégén az MTK együttesét fogadta hazai pályán. Borvető Áron találatával már a 3. percben sikerült megszereznünk a vezetést, majd a második félidő 69. percében Csibra Dániel tovább növelte az előnyünket.

Ugyan a mérkőzés lefújása előtt a vendégek szépíteni tudtak, az viszont kevésnek bizonyult, így Gabala Ferenc vezetőedző játékosai itthon tartották a három pontot. Jól eső érzés a tabellára pillantani, hiszen 27-27 ponttal a Bp.Honvéd FC csapatával a 2. és 3. helyen állunk.

-Egész héten nagyon készültünk a meccsre, amit az öltözőben megbeszéltünk, az a pályán visszaköszönt - kezdi értékelését második gólunk szerzője, Csibra Dániel. Az edzői utasításokat betartottuk, ennek az eredménye pedig az volt, hogy már a második percben megszereztük a vezetést Borvető Áron révén, egy szép szögletvariáció után. Sok helyzetünk volt a támadó harmadban a labdaszerzésekből, ami a csapat agresszivitását mutatja. Az MTK ezen a napon nem jól alkalmazta a sok kis passzos játékát, így az első félidő végén 1-0-ás előnnyel mehettünk a szünetre. A második félidő is ugyanazt a képet mutatta, amit az első. Mi gyors támadásokkal próbáltunk operálni, az MTK pedig sokat járatta a labdát. A 70. perc környékén sikerült növelni az előnyünket, Filipovic Márkótól kaptam egy klasszis passzt, amit kis szerencsével sikerült a kapuba juttatnom. 5 perccel a vége előtt az MTK büntetőből ugyan szépített, de sikerült megnyernünk egy nagyon fontos rangadót.

A szombati győzelemmel nem ért véget a mérkőzések sora, hiszen új hét kezdetével új kihívások vártak a fiatalokra.

-Kedden tovább folytatódott a munka, a Csepel FC NB3-as csapatával játszottunk egy edzőmérkőzést. 1-0-ra kikaptunk, de úgy gondolom, hogy a mi felkészülésünket és a Csepelét is segítette ez a meccs, hiszen egy jó iramú játékot játszottunk egy felnőtt gárdával. Hétvégén Felcsútra utazunk, ahol szintén győzni szeretnénk! Nem lesz egyszerű feladat, de bízunk magunkban és egymásban. Sajnos én nem játszhatok a találkozón, mert összegyűlt az öt sárgám - csak úgy, mint Kovács Milánnak és Erdélyi Zsoltinak-  ezért nehéz feladat vár a srácokra. Úgy kell játszanunk, mint az MTK ellen, és akkor három ponttal jöhetünk el Felcsútról!

2017.04.07. 10:10

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu