U17 Csibra Dániel értékelte az MTK elleni meccset

A tabella éléről érkezett hozzátok hétvégi ellenfeletek. Április elején az MTK csapata 3:1-es győzelmet aratott hazai pályán, most lehetőségetek volt revansot venni.

-Hétvégén a bajnokság legerősebb csapata látogatott hozzánk, aki a bajnoki címért is versenyben van még. Nekik fontos volt a győzelem, mi pedig szerettünk volna visszavágni a legutóbbi vereségért.

Egy hagyományokkal teli helyszínen léptetek pályára, de nem úgy indult az összecsapás, ahogy terveztétek.

-A stadionban játszottunk egy nagyon jó minőségű pályán. Nagyon enerváltan kezdtünk, két elkerülhető gólt kaptunk a meccs elején, így a mérkőzés első félidejét az MTK uralta. A csapat tartását mutatja, hogy még a félidő előtt ki tudtunk egyenlíteni.

Ebben nagy szereped volt, hiszen Te szerezted meg csapatod első gólját.

-Először nekem sikerült szépítenem egy szöglet után, majd Takács Zsombi fejelt egy szép gólt, szintén szöglet után. A félidőben rendeztük sorainkat, ezt mutatja rögtön a második félidő utáni hatalmas kapufa. Sajnos megint nem befele pattant a labda, mint ahogy ezt a szezon során megszokhattuk.

Összességében tekintve hogyan értékeled a játékotokat és az MTK elleni eredményt?

-Szép támadásokat vezettünk, de a helyzeteket nem sikerült berúgni. A vége felé az MTK lekontrázott és megszerezte a győztes gólt. A második félidő játéka alapján egy döntetlent megérdemelhettünk volna! Jó meccset játszottunk a korosztály legjobb csapata ellen. Kicsivel több szerencsével meglepetést is tudtunk volna okozni! Hajrá Vasas!

2016.05.31. 21:38

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu