VKLA Csillogó érmek a IV. Junior Országos Footgolf Kupán

A tavaszi szezon végén került megrendezésre Kisorosziban, a Magyar Golf Club Puskás pályáján a IV. Junior Országos Footgolf Kupa. A közel hatvan ifjú játékos között akadtak rutinosabbak, a Footgolf Országos Bajnokságban is szereplők, valamint olyan gyerekek, akik most először találkoztak ezzel a sportággal. A Vasas Kubala Akadémiát nagy örömmel és büszkeséggel tölti el, hogy akadémistáink közül többen nem csupán szerepeltek az indulók között, de a dobogó legfelső fokára felállva csillogó érmekkel térhettek haza, öregbítve ezzel Akadémiánk hírnevét.

A kis versenyzők négy kategóriában mérhették össze tudásukat, ennek alapján az összesített versenyben Kálnoki-Kis Zsombor, a Vasas Kubala Akadémia fiatal labdarúgója a megtisztelő 2. helyet szerezte meg.

A korosztályonkénti kategóriákban a legidősebbek között Kálnoki-Kis Zsombor aranyérmes lett, míg Ziegler Gergő bronzérmes helyen végzett. A legfiatalabb versenyzők között ifjú akadémistánk, György Julian tarolt, megszerezve ezzel az U6-7-8-9-es korosztály aranyérmét!

Gratulálunk akadémistáinknak! Az eseményről készült fotók megtekinthetőek honlapunk és hivatalos facebook oldalunk galériájában!

A fotók forrása: facebook.com/footgolf.hungary

2016.07.05. 16:21

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu