U19 Döntetlen a váci felkészülési meccsen

Vác-Vasas Kubala Akadémia 2-2 (1-1)

Vác, 2016.08.18., 16 óra

Lőrincz P. - Kiss B., Pápai M., Csibra D., Gál M. - Rákos B., Dolhai G., Kovács M. - Erdélyi Zs., Borvető Á., Filipovic M.

Cserék: Tomori Z., Szabó B., Garai Á.

Gólszerző: Borvető Á., Rákos B.

Schindler Szabolcs, vezetőedző:

A tavalyi szezonhoz hasonlóan ismét küzdelmes mérkőzést játszottunk a Vác ellen. Jól kezdtük a mérkőzést, pontrúgások utáni szituációkból többször is veszélyeztettük az ellenfél kapuját. A félidő első felében nagy fölényben voltunk, majd később kiegyenlítődött a mérkőzés, mert a hazaiak jól kontráztak. A sokadik pontrúgás szituációnkat végre gólra váltottuk. Gál remek labdáját Csibra fejelte vissza, amit Borvető Áron közelről a kapuba juttatott. Sajnos a vezetés bennünket zavart meg jobban, mert egy figyelmetlenség után a hazaiak is betaláltak szögletből.

A félidőben határozottabb, és bátrabb játékra kértük a csapatot a támadó harmadban. Rosszul kezdődött a második félidő, egy vitatott szituációból megszerezték a vezetést a hazaiak. Hátrányba kerültünk egy olyan meccsen, amit végig mi uraltunk. Az utolsó huszonöt percben rendszert váltottunk, átálltunk a háromvédős rendszerre, ami sokkal hatékonyabbnak bizonyult, mert középpályán minőségi, és létszám fölénybe kerültünk. Az utolsó tíz percben több helyzetünk is volt, mert fizikálisan jól bírtuk a tempót. A fölénynek meglett az eredménye, egy szabálytalanság utáni büntetőt Rákos Bence értékesített higgadtan. Láthatóan fejlődik a csapat, de még idő kell az általunk megálmodott rendszerhez.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.08.20. 12:20

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu