U19 Edzői beszámoló a hétközi, Ferencváros elleni győzelemről

Vasas Kubala Akadémia - FTC 3-0 (1-0)

Fáy utca, műfüves pálya 2016.05.18. 14 óra

Lőrincz P. - Kerék A., Kiss B., Takács Zs., Tóth O. - Kleisz M., D’Urso G., Micsinai M. - Fodor D., Borvető Á., Kovács D.

Cserék: Horváth P. - Borvető Á. helyett 57. perc, Rabatin R.  - Micsinai M. helyett 71. perc, Fodor D. - Erdélyi Zs. helyett 71. perc, Major M. - Kovács D. helyett 80. perc, Mendebaba Sz. - Kleisz M. helyett 80.

Gólok: Borvető Á. 21. perc, Kovács D. 73. perc, Kiss B. 89. perc

Vezetőedző:

Sajnos az előző hetek mérkőzései nem úgy sikerültek, mint azt korábban elterveztük. Több változtatást is végrehajtottunk, mind a csapatszerkezetben, mind a csapat összetételében annak érdekében, hogy eredményesebbek lehessünk. Fegyelmezetten és koncentráltan védekeztünk, ami alapvetően meghatározta a játékunkat. Sok labdát szereztünk a támadó harmadban, mert a mérkőzés bizonyos szakaszaiban jól védekeztünk előre. Gólunkat is hasonló szituációból szereztük. Egy labdaszerzés után D’Urso Giuliano remekül indította az üres területre bemozgó Kovács Dávidot, aki sokadik gólpasszával segítette Borvető Áront a tavasszal. A gól megfogta a Ferencvárost, mert nem sokkal később Kleisz Márk növelhette volna az előnyt, de "ordító" helyzetben sajnos mellé lőtt.

A második félidő elejét a vendégek kezdték jobban, többet kockáztattak, de igazi helyzetet nem tudtak kialakítani. A nagy nyomást átvészeltük, majd fokozatosan javult a játékunk és veszélyesebben játszottunk, amikor kijöttünk a szorításból. Döntő volt, hogy a labdaszerzéseink után gyorsan mentünk át támadásba. Több esetben is veszélyeztettük az ellenfél kapuját, de a legfontosabb momentum egy kezezés volt a tizenhatoson belül, amit a vendégek védője követett el. A büntetőt magabiztosan értékesítette Kovács Dávid, aki végig jó teljesítményt nyújtott ezen a mérkőzésen. A második gól és a kiállítás eldöntötte a mérkőzés végeredményét. Az utolsó negyedórában sorra vezettük a szebbnél szebb támadásokat, amiből több gólt is szerezhettünk volna. Az utolsó percben egy klasszikus kontra után, Horváth Patrik adott remek gólpasszt Kiss Balázsnak, aki hatvan métert sprintelt, hogy gólt szerezhessen. Megérte változtatni a megszokott játékunkon, mert a CSAPAT fegyelmezetten és eredményesen játszott. Sok jó egyéni teljesítményt láthattunk ezen a napon, és három U17-es játékos is remekül debütált a csapatban.

Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.05.20. 13:12

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu